Csapatépítés 2019: elkerülhető a süketek párbeszéde?

2019. január 24. csütörtök - 12:31 / piacesprofit.hu
  •    

Csapatban kellene jól együttműködniük a különböző generáció eltérő kultúrát képviselő munkatársaknak a cégben. De hogyan, amikor már az Y-osok sem értik meg a Z-generáció szavát?

A generációs kultúrák közötti különbség egyre nagyobb. Hogyan értsük meg egymás szavát? Hogyan kommunikáljunk? Nagyon különböző térben tudnak otthonosan mozogni a huszonévesek, a negyven fölöttiek és az azon túliak? Mégis, hogyan alkothatnak egy csapatot? Mi a közös nevező, közös nyelv 2019-ben, amivel egy cél érdekében együtt tudnak dolgozni? S, ha végre megtörténik, már el is hagyták a céget, újak jönnek, és kezdődik minden elölről. A munkaerőhiányos világban inkább örüljünk az érzelmi kötődések hiányának? Egyáltalán, mi számít összetartó erőnek egy nyerő csapatban 2019-ben? Mi a nyerő motiváció?

A technológiai, digitalizációs intelligencia mindent visz a csapatban is. Könnyen lehet, hogy más már nem is számít.A cafetéria a múlté, a csapatépítő bulik állítólag mit sem érnek, az igazán jó munkavállalók pedig könnyedén találnak állást máshol.  a Piac & Profit konferenciáján a szakma elismert  előadói megoldásokat, jó példákat, bevált gyakorlatokat mutatnak be!

Külön szekcióban, élőben zajlik le a generációk közötti párbeszéd, hogy megértsük, nem kis feladatról van szó. Mégis együtt kell dolgoznunk. 

Csapatépítési trendek – 2019. Piac & Profit konferencia Budapesten, február 7-én.

Részletes program és regisztráció itt!

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek