A vonatjegyhez ingyen tömegközlekedés jár

2018. június 12. kedd - 18:15 / piacesprofit.hu
  •    

Jól jár a nyártól, aki hosszabb utat tesz meg a német vasúton: mind a kiindulási, mind a célállomáson ingyen használhatja a tömegközlekedést.

Az augusztustól életbe lépő rendszerben mindazok, akik legalább 100 km-es távolságot utaznak a vasúton, jegyükhöz City-ticketet kapnak, amellyel az ország 116 városában díjtalanul vehetik igénybe a tömegközlekedést.

uniós pályázatok közlekedésfejlesztésre

Kép: Pixabay

A lehetőség azokra is vonatkozik, akik kedvezménnyel váltották meg vasúti jegyüket.

A Deutsche Bahn egyúttal „szupertakarékos” jegyet is bevezet: a korlátolt számban bevezetendő jeggyel bárhová lehet utazni a vasúti hálózaton másodosztályon 19,90 euróért. Igaz, ehhez a jegyhez nem jár City-ticket.

(Forrás: Bild-Zeitung)

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.