Az adat az új kincs, használjuk

2019. március 14. csütörtök - 13:30 / piacesprofit.hu
  •    

Az adat a digitális üzlet alapanyaga és terméke is egyben. A digitalizáció adatot szül. Az adathalmazokból azonban új információkat nyerünk, mellyel felgyorsíthatjuk és megtöbbszörözhetjük hatékonyságunkat. Sok vállalkozás azonban azt sem tudja, hol, milyen adatok keletkeznek nála. A Piac & Profit konferenciáján azonban nemcsak erre kapnak választ, hanem arra is, hogy termelhetnek az adatok nyereséget.

Az ADAT ma a cégek, vállalkozások legerősebb profittermelő képességű vagyonértéke! Minden cégnél óriási mennyiségű adat gyűlik össze nap, mint nap. Ne dobjuk ki, ne hagyjuk rendetlenül szanaszét! Hajoljunk le érte! Ne a belefulladást válasszuk, hanem hasznos üzleti információkká alakítását, mely felpörgeti a cég működési sebességét. Ha jól bánunk az adatokkal, azok óriási hatékonyságnövelést és extra bevételt hoznak.

Az adattal tudni kell bánni! Új menedzsment, új költségek, más munkastílus, gondolkodásmód szükséges. Váltani kell, de megéri.  Az új vagyonérték rendkívüli profittermelő képességgel rendelkezik. Használjuk ki! Hogyan?

Pixabay

Pixabay

Már napjainkban, de a jövőben még inkább kizárólag az adatvezérelt üzlet hoz profitot. Nincs jövője annak a cégnek, amelyik ezt a trendet figyelmen kívül hagyja. Az információk, az adatok a Big Data korszakában tömegesen vannak jelen a cégeknél. Sokan még sem tudnak vele mit kezdeni. Tettenérésük, rendszerben tartásuk, felhasználásuk, egymással összefűzésük, belőlük új, okos adatok kinyerése ma a sikeres üzletvitel alfája és omegája. Ezt csak technológiai alapokra helyezve lehet elérni.

Hogyan kell pénzt termelni adatokkal?

A Piac & Profit üzleti magazin „ADAT – Az új kincs” című konferenciáján, március27-én, Budapesten az adatvezérelt világunk, az adatalapú üzletvitel legkiválóbb szakértői, vállalatvezetők, szakemberek  osztják meg a kis- és középvállalati döntéshozó résztvevőkkel tudásukat, módszereiket, eredményeiket. Új gondolkodásmódra, menedzsmenttudásra tanítanak meg, mely nélkül már nem boldogulhatunk az üzletvitel egyetlen szegmensében sem.

ADAT – Az új kincs? Hogyan termel profitot az adat? Március 27. szerda. Budapest.

A Piac & Profit konferencia programjáról és a regisztrációról részletes információk itt találhatók!

 

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek