Termesztés cikkek


Mi köze az ezotériának és Rudolf Steinernek a klímabarát borhoz?

Mi köze az ezotériának és Rudolf Steinernek a klímabarát borhoz? 

Egyre erősödik a környezet- és egészségtudatos fogyasztók szegmense az élelmiszerpiacon. A bortermelésben az organikus és a „biodinamikus” szőlőtermesztés most az új divat. Illetve nem is annyira új ez: már a teozófia 19. századi német atyjának, Rudolf Steinernek is megvoltak a gondolatai arról, milyen a jó bor. Az ökotudatos 21. századi borászatok tulajdonképpen az ő nyomdokain járnak.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Úton a klímasemlegesség felé

Úton a klímasemlegesség felé 

A dm első alkalommal készített közös fenntarthatósági jelentést a csoport mind a 14 országára vonatkozóan.

Pénzszerzés

Folytatódhat a horror a hazai benzinkutakon

Folytatódhat a horror a hazai benzinkutakon 

Nem elég a szombati közel 10 forintos áremelkedés, a jövő héten további drágulásra számíthatunk. 

Gazdaság

Folytatódhat a horror a hazai benzinkutakon

Folytatódhat a horror a hazai benzinkutakon 

Nem elég a szombati közel 10 forintos áremelkedés, a jövő héten további drágulásra számíthatunk. 

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo