Szántás cikkek


Mi köze az ezotériának és Rudolf Steinernek a klímabarát borhoz?

Mi köze az ezotériának és Rudolf Steinernek a klímabarát borhoz? 

Egyre erősödik a környezet- és egészségtudatos fogyasztók szegmense az élelmiszerpiacon. A bortermelésben az organikus és a „biodinamikus” szőlőtermesztés most az új divat. Illetve nem is annyira új ez: már a teozófia 19. századi német atyjának, Rudolf Steinernek is megvoltak a gondolatai arról, milyen a jó bor. Az ökotudatos 21. századi borászatok tulajdonképpen az ő nyomdokain járnak.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Úton a klímasemlegesség felé

Úton a klímasemlegesség felé 

A dm első alkalommal készített közös fenntarthatósági jelentést a csoport mind a 14 országára vonatkozóan.

Pénzszerzés

Most jó diákként dolgozni

Most jó diákként dolgozni 

„Meló-Diák: meghaladja a „diplomás minimálbért” a diákok átlagos órabére.

Gazdaság

Tartózkodnak a látványos méretű elbocsátásoktól a cégek

Tartózkodnak a látványos méretű elbocsátásoktól a cégek  

A hazai munkáltatók 28 százaléka tervezi bővíteni jelenlegi munkaerőkeretét.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo