Honlapok cikkek


Mit csináljunk a cégben a nyári holtszezon alatt?

Mit csináljunk a cégben a nyári holtszezon alatt? 

Itt a nyár, tenger, Balaton. Pár nap szabadságot ilyenkor még a sztahanovisták is kivesznek. A turizmus csúcsra pörög, jól megy a fagyiárusoknak, a jégkrémgyártóknak, és sörből is ilyenkor fogy a legtöbb. Azonban más szektorok szereplői ilyenkor általában kényszerpihenőre mennek, lelassul az üzlet és a cégen belüli élet is. De azért nem érdemes mindennel leállni, sőt egyes területeket ilyenkor lehet a legjobban felpörgetni.
Mit ad a dizájn?

Mit ad a dizájn? 

Sok kkv életében a dizájn a mai napig a prioritási lista vége felé áll, pedig ha jó, az komoly versenyelőnyt jelent. A megjelenés nemcsak a szépségről, átláthatóságról és a felhasználói élmény fokozásáról szól, hanem sokat elárul szervezetünk gondolkodásáról és versenyképességéről is.
10 dologra ügyeljünk, ha honlapot csinálunk

10 dologra ügyeljünk, ha honlapot csinálunk 

Az Invitel online felmérésben vizsgálta a hazai kisvállalatok internet-használati szokásait. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Tíz tippel segítenek, hogy mire ügyeljünk egy honlap elindításakor.
Honlapokra is igaz: a kevesebb több

Honlapokra is igaz: a kevesebb több 

Sok cég a mai napig nem fordít elég figyelmet a megfelelő, letisztult designra, és sajnos nem ritka, hogy olyan termékhonlapokba vagy online szolgáltatásokba fut bele az ember, amik bizony már tíz évvel ezelőtt sem ütötték volna meg az elvárt szintet. Pedig az igényes design legalább annyira fontos, mint az, hogy az ügyvezető ne szakadt ruhába menjen tárgyalni. A kkv-k egy része mégse fordít elegendő erőforrást az első benyomásra.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Megtriplázta szeletgyártó-kapacitását és két új prémium termékcsaláddal lép piacra a BioTechUSA

Megtriplázta szeletgyártó-kapacitását és két új prémium termékcsaláddal lép piacra a BioTechUSA 

Akár évi 75 millió szeletet is gyárthat a jövőben a vállalat.
Mi kell most a legjobban a vállalkozásoknak?

Mi kell most a legjobban a vállalkozásoknak? 

Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, üzletember lesz a Klasszis Média műsorának vendége.
Kinyílt a világ a magyar kisbefektetők előtt a díjnyertes platformon

Kinyílt a világ a magyar kisbefektetők előtt a díjnyertes platformon 

A tavaszi állampapír-lejáratok és az élénkülő infláció újra a megtakarítások felé fordította a figyelmet. A Klasszis Podcastben a részvénybefektetésekben gondolkodóknak adott támpontokat Liener Gábor, a Raiffeisen ügyvezetője.

Cégblog

Hazai cégek hozhatják el a forradalmat az üvegházas zöldség- és gyümölcstermesztésben

Hazai cégek hozhatják el a forradalmat az üvegházas zöldség- és gyümölcstermesztésben  

Üvegházak energiaellátását szolgáló napelemes termékcsalád fejlesztésébe kezd két baranyai cég a PTE-vel.

Klímablog

50 forint: ezt a terméket váltották vissza leggyakrabban

50 forint: ezt a terméket váltották vissza leggyakrabban 

Fél év alatt egymilliárd palack és doboz került vissza a körforgásos gazdaságba.

Gazdaság

Súlyos ára lehet, ha ezekre nem figyel az ingatlanvásárlásnál

Súlyos ára lehet, ha ezekre nem figyel az ingatlanvásárlásnál  

A legfontosabb figyelmeztetések, amelyek megóvhatnak a több százezer forintos extra költségektől és a hónapokig tartó procedúráktól.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo