Gin cikkek


Mivel koccintunk az ünnepen?

Mivel koccintunk az ünnepen? 

Ha karácsony, születésnap, kitüntetés, szilveszter, fogadás – akkor pezsgővel koccintunk. Nem champagne-nal természetesen, hiszen azt csak a franciaországi Champagne megyében leszüretelt szőlőből lehet, ott, helyben készíteni, a régi francia metódus szerint – de magyar rokona is egyre népszerűbb. Sikeres hazai borpincészetek újabban kiváló pezsgőkkel rukkolnak elő és nagy sikerük van vele. Különleges palackban árusítják, és limitált szériában a nyerspezsgő is kelendő. Divat lett gyöngyöző bort gyártani, csakúgy, mint prosecco-t forgalmazni.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére

Klímablog

Használt járművekben gondolkodnak a cégek

Használt járművekben gondolkodnak a cégek  

A költségek kontrollálása világszerte egyre nagyobb kihívást jelent.

Gazdaság

Elmondták, mi elé néz Magyarország

Elmondták, mi elé néz Magyarország 

Az OECD minimálisan rontotta az idei és a jövő évi globális gazdasági növekedésre vonatkozó előrejelzéseit.

Infokom

Bedurvultak az online csalók

Bedurvultak az online csalók  

Az elmúlt hetekben a Netflix előfizetőit, a WizzAir utasait, a Google felhasználóit, valamint az MBH Bank ügyfeleit vették célba.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo