hirdetés

Amit a keresőben látunk, az lesz a fotón is...

Egy teljesen új, kompakt cserélhető objektíves kategória meghatározó készüléke. Ennél a fejlesztésnél nem tartalmaznak tükörreflexet és prizmarendszert az eszközök, így sokkal könnyebb lett a készülékváz, de az objektívek változatossága és eltérő kialakítása segít bennünket a pillanatok megörökítésében.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

Az elektronikus keresőben a végleges képet láthatjuk, így pontosan az lesz a fényképen, amit a megjelenítőn is látunk. Az APS-C méretű képérzékelő szenzor a profi gépek minőségi mutatóit hozza, a beépített automata poreltávolító rendszer az objektívcserék esetén bekerülő szennyeződéseket távolítja el a fény útjából és így a képről.

A készülék 14,6 megapixeles felbontással és a nappali fénynél is jól látható, egyenletes fényerejű, nagyméretű, 3 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, ahol könnyen kezelhető menürendszert találunk, és szükség esetén a felvétel időpontját is rányomtathatjuk a felvételre.

 Adatrögzítéshez a széles körben elterjedt SD vagy nagy sebességű, úgynevezett SDHC memóriakártyát használhatunk, és ha HD videót szeretnénk felvenni 720p felbontásban, akkor már ez is megoldható ezzel a készülékkel.

Ár: 169 900 Ft-tól
www.samsung.com

Értékelés: ****
Pró: kiváló minőségű képek
Kontra: (egyelőre) kevés kiegészítő objektív
Stílus, ergonómia: 5
Ár/érték arány: 4
Ökolábnyom: 4

  • 14,6 megapixeles CMOS-érzékelő
  • cserélhető objektívek
  • HD 720/30p videofelvétel, MPEG–4 (H.264) kódolás
  • SD/SDHC kártyafoglalat
  • 3”-es AMOLED képernyő, 614 000 képpontos felbontás
  • USB-kimenet, HDMI 1,3
  • intelligens automata mód, retus, szűrőfunkciók, RAW felvétel
A Piac & Profit legújabb rovatában
A Piac & Profit legújabb rovatában – amelyben szakújságíróink havonta más-más szórakoztató elektronikai és IT-termékeket tesztelnek – most digitális fényképezőgépeket értékelünk. Tesztrovatunk fókuszában a magán- és üzletemberi hasznosság, vagyis a használhatóság és a felhasználói élmény áll. Ez persze azt is jelenti, hogy vállaljuk az esetleges szubjektív elfogultság „vádját” is. Tesztjeinkben a környezetbarát szemlélet is fontos szerepet kap, mind a termékek előállítása, mind használata, mind újrafeldolgozása során, ezért az ökolábnyomot is pontozzuk 1-től 5-ig. Ugyanilyen skálán értékeljük a stílust és ergonómiát, valamint az ár/érték arányt.

 

hirdetés

Véleményvezér

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban 

Igazságtalan, hogy külügyminiszterünk nem kapott lehetőséget a legújabb, nézőszámot döntögető reality showban. Pont ugyanúgy él és gondolkodik, mint az ott szereplők.
A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak

A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak 

A nyilvánosság előtt nagy hangsúlyt kapott, hogy az Európai Unió kizárta a hallgatóknak szóló Erasmus programból a modellváltó magyar egyetemeket. Kevesebben tudják, hogy a kutatók is bajba kerültek.
Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában 

Orbán Viktor szerint nem jó, hogy Európa megszabadult az orosz energiahordozóktól. A miniszterelnök erről tegnap, napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján beszélt.
Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo