Ön is fűti az utcát?

Ma a hazánkban lévő 2,7 millió családi ház nagy része több mint 20 éves és a mai energiatakarékossági elvárásoknak nem felel meg. A legtöbb tulajdonosnak döntenie kell: a fűtésre költ éveken át egyre többet vagy egyszeri beruházással megszünteti a pazarlást. Persze a hatékony és valóban nagy megtakarítást jelentő beruházás előtt tudni kell milyen állapotban az ingatlan és milyen munkákra van szükség. Ehhez szakértő segítség kell!

A családi házak éves energiafogyasztása közel 40%-át viszi el az ország energiafogyasztásának. Azonban a tulajdonosaik nem tudják, vagy csak felszínes információik vannak arról, hogy mit is nyerhetnek azon, ha otthonukat energetikai szempontból felújítják. Jelenleg alig akad olyan szakmai szolgáltató, vagy szolgáltatás, aki a családi házak egyedi tulajdonságait, és adottságait, valamint a lakók életvitelét, és a felújításra fordítandó költségvetést figyelembe véve hozna létre olyan optimális, komplex megoldást, a vásárlók oldaláról megközelítve, amellyel az energiahatékonyságot növelni lehetne.

Pedig szükség és igény is van erre az úgynevezett „ingatlan kezelési” szolgáltatásra. Szakmaisággal, személyre, épületre szabott megoldásokra van szükség ahhoz, hogy a panelek és nagy társasházak mellett a kisebb méretű ingatlanok, a családi házak is megújulhassanak, méghozzá energetikai és ne csak esztétikai szempontok alapján. A cél az, hogy útirányt mutassanak a tulajdonosoknak ahhoz, hogy a jelenlegi információ dömpingben és szakmai megoldásokban, megtalálhassák a helyes utat, és elérhessék céljaikat az energia megtakarítással, élhetőbb családi környezett teremtve egyben otthonukban.

Ilyen szolgáltatás a Zöld Otthon Mindenkinek. A Magyar Termék Nagydíjas csomagokban nemcsak az adott ingatlan állapotának felmérése szerepel, hanem a bent élők igényeit és lehetőségeit szem előtt tartó korszerűsítési terv kidolgozása is. A házhoz és a lakók életmódjához illeszkedő megoldások megtalálása nehéz feladat egy kívülálló számára, ezért kell szakemberre bízni. Így a felújítás valódi megtakarítást hozhat.

Ha kíváncsi arra hogyan takaríthat meg, töltse ki a kérdőívet a szolgáltatás honlapján. Ha meg szeretné nyerni a cég által felajánlott kupont, akkor iratkozzom fel a Klímablog hírlevelére itt vagy kövessen minket a Facebookon, ahol szintén megrendelheti a hírlevelet és folyamatosan tájékozódhat a játék állásáról.

 

Véleményvezér

18 millió forintba kerülő önkéntes munkát talált Hadházy Ákos

18 millió forintba kerülő önkéntes munkát talált Hadházy Ákos 

Önkéntes munka, aminek kapcsán azért a tűzhöz közeliek el tudnak hozni majd 20 millió forintot.
Ez ciki, a kockázati tőkebefektetők még Ukrajnába is szívesebben mennek, mint hozzánk

Ez ciki, a kockázati tőkebefektetők még Ukrajnába is szívesebben mennek, mint hozzánk 

2024 első negyedéve siralmas a magyarországi kockázati befektetések területén.
52 millió forintot tudott magára pakolni a Fidesz-celeb

52 millió forintot tudott magára pakolni a Fidesz-celeb 

Gyönyörű smukkokal domborítanak a szép hölgyek.
Magyarországon a legrosszabb a pedagógusok megbecsültsége Európában

Magyarországon a legrosszabb a pedagógusok megbecsültsége Európában 

Van alapja bőven a pedagógusok elégedetlenségének.
Magyar Péter lemondásra szólítja fel Szijjártó Péter külügyminisztert

Magyar Péter lemondásra szólítja fel Szijjártó Péter külügyminisztert 

Szijjártó Péter és az oroszok különös kapcsolata.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo