hirdetés

Hatalmas áttörés rezsicsökkentés ügyében, végre hajlandók tájékoztatni, hogy is lesz

Hetek óta kérjük a Magyar Villamos Műveket (MVM), ugyan már tegyék meg, hogy tájékoztatják a lakosságot, hogyan kell számolni majd a támogatott és a piaci áras energiamennyiséget. Finoman szólva eddig fülük botját sem mozdították.

hirdetés

Most végre a Magyar Villamos Művek (MVM) tájékoztató kampányt ígér a lakosság számára, miután az ügyfelek hetek óta őrjöngenek a közösségi felületeken, hogy nem elérhető a kérdéskampány miatt az ügyfélszolgálatuk és ha valaki bejut, akkor az ügyintézők sem tudnak sokat.

Nagy öröm ugyan a tervezett online tájékoztató kampány, de azért nem ártana például olyan személyt is produkálni a média számára, aki a lakosság konkrét kérdéseire a nyilvánosság előtt válaszol. Nem egy nagy kommunikációs újdonság, a rendszerváltás óta szinte kötelező tájékoztatási forma, hiszen még most sem rendelkezik mindenki számítógéppel és internettel. Érdekes módon, nyugdíj és egészségügyi témákban mindmáig vannak ilyen műsorok.

Bedugjam, vagy ne dugjam, ez itt a hamleti kérdés (Fotó: Depositphotos)Bedugjam, vagy ne dugjam, ez itt a hamleti kérdés (Fotó: Depositphotos)

Az külön idiotizmus, hogy az MVM közleményében jelzi, mindenért a nyugati szankciók a hibásak. Nyilván a nyugati szankciók tették lehetetlenné azt is, hogy a magyar kormány döntésének konkrét végrehajtásáról valamiféle épkézláb tájékoztatást kapjon a lakosság. Továbbra is tehát szeretnénk kapni egy kijelölt MVM-es nyilatkozót, akitől a nyilvánosság előtt kérdezhetnek a lakosok.

Tisztelettel jelezzük erre azért lenne szükség, mert a tervezett központi kampányokkal az a baj, hogy nem tudnak válaszolni a rendhagyó esetekre, helyzetekre. Tehát ezekből az MVM is tanulhatna és a lakosság is. Szóval hajrá MVM, mi nagyon drukkolunk, hogy a nyugati szankciók ne akadályozzák Önöknél az épkézláb gondolkodást.

hirdetés

Véleményvezér

Kielégül-e Kövér László?

Kielégül-e Kövér László?

Kövér László házelnök elvette Hadházy Ákos fizetésének nagy részét, mert a képviselő többször nem jelent meg az üléseken.
Nálunk akkor emelkedik a benzinár, amikor az olajár éves mélypontra esik

Nálunk akkor emelkedik a benzinár, amikor az olajár éves mélypontra esik

Az unortodox magyar gazdaságpolitika csodákat produkál. Mindig fordítva ülünk a lovon.
A vétójogok korlátozására készülnek az Európai Unióban

A vétójogok korlátozására készülnek az Európai Unióban

Földrengéserejű változásokat hoz az Európai Unióban az orosz-ukrán háború. A legbefolyásosabb vezetők egyszerűsíteni és gyorsítani akaják a döntéshozatalt.
A forintárfolyam gyengesége a magyar benzinmizéria mögött

A forintárfolyam gyengesége a magyar benzinmizéria mögött

Lenne benzin, ha nem lenne ársapka. Viszont még ársapka sem kellene, ha nem zuhant volna hatalmasat a forint árfolyama.
Kövér László magánháborút folytat Hadházy Ákos ellen?

Kövér László magánháborút folytat Hadházy Ákos ellen?

Kövér László házelnökről az a benyomása a külső szemlélőnek, hogy legszívesebben be se engedné a parlamentbe az egyik ellenzéki képviselőt, hiába is választották meg teljesen törvényesen a szavazók.
Már jégpálya is van Felcsúton

Már jégpálya is van Felcsúton

Egyik napról a másikra kinőtt a földből.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo