hirdetés

Üzleteljen a Nyugat-Balkánon és Ukrajnában!

A Nyugat-Balkánon és Ukrajnában még bőven van tere a magyar kkv-knak a terjeszkedésre. A Piac&Profit konferenciáján a sikeres piacra lépéshez szükséges információkkal, hasznos tanácsokkal szolgálunk!
hirdetés

A hazai kkv-k részéről felfedezésre váró régió Nyugat-Balkán és Ukrajna. Ezekben az országokban bőven van még tere az áru- és szolgáltatáskereskedelem bővítésének, a határon túli magyar befektetések kiszélesítésének. A térség országai nyitottak az együttműködésekre és bár a statisztikák alapján kicsik, jelentős piacot jelenthetnek a magyar kkv szektornak.

A sikeres piacra lépéshez hiteles és széleskörű információt kínál a BKIK és a Piac & Profit közösen szervezett szakmai fóruma. Az előadások mellett a résztvevők a szünetekben egyénileg is konzultálhatnak az előadókkal, feltehetik kérdéseiket, kapcsolatot építhetnek.

A rendezvényen bemutatjuk Albániát, Koszovót, Bosznia-Hercegovinát, Horvátországot, Macedóniát, Montenegrót, Szerbiát, valamint Ukrajnát mint a hazai kis- és középvállalatok számára lehetséges új piacokat.

Regisztrálok a rendezvényre!

Program:
Nyugat-Balkán és Ukrajna Üzleti Fórum
Rendezők:BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit
Szakmai támogató: Kárpát Régió Üzleti Hálózat
Időpont: 2013. október 2. (szerda) 10.00-16.00
Helyszín: BKIK Székház, Budapest, Krisztina körút 99.

További felvilágosítás és információ:

Tel. : (1) 239 - 9597,

E-mail : [email protected]

– A nyugat-balkáni országok gazdaságáról számokban. Mekkora piacról beszélünk és elsősorban milyen típusú külpiaci együttműködésekre van lehetőség. Előadó: Galambos Attila, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozat elnöke (előadó felkérés alatt)

– A magyar termékek/szolgáltatások a régióban. Tudnivalók a határokon átívelő kereskedelmi és befektetési kapcsolatok építéséhez. (előadó felkérés alatt)

– Adózási, jogi, kereskedelmi, kulturális környezet a Nyugat-Balkán régió országaiban és Ukrajnában. Ágazatok, ahol piacuk lehet a magyar vállalkozásoknak

Ukrajna Előadó: Bátyi Árpád, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat ungvári irodájának irodavezetője (előadó felkérés alatt) Szerbia Előadó: Gyenizse László, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat szabadkai irodájának irodavezetője (előadó felkérés alatt) Horvátország Előadó: Palizs-Tóth Hajnalka, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat eszéki irodájának irodavezetője (előadó felkérés alatt) Albánia, Koszovó, Bosznia-Hercegovina Montenegró és Macedónia Előadó: Szél Ervin külgazdasági szakdiplomata (előadó felkérés alatt)

– Finanszírozási lehetőségek a régióban. (előadó felkérés alatt)

– Az országok adórendszerének összehasonlítása a vállalkozások szemszögéből Előadó: Szmicsek Sándor partner, a Mazars Magyarország adóosztályának vezetője (előadó felkérés alatt)

Vállalkozói Fórum Finanszírozással, munkaerő-kiválasztással, tárgyalástechnikával, szerződéskötéssel kapcsolatos gyakorlati tanácsok a térségekben már sikeresen megtelepedett magyar vállalatok képviselőitől.

Masterplast (Macedónia), Sárkány Informatikai Zrt. (Ukrajna), Hunguest Hotels (Montenegró), KÉSZ Építőipari Zrt. (Szerbia), AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. (több balkáni országban jelen van, pl. Albánia, Horvátország, Koszovó) (előadók felkérés alatt)

Regisztrálok a rendezvényre!

 

hirdetés

Véleményvezér

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Az orosz és az ukrán hadsereg láthatóan nem bír egymással.
Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

A választások előtt fedezet nélkül kiszórt költségvetési milliárdok árát most fizetjük meg. A Pénzügyminisztérium gyakorlatilag átalakult adóemelési üzemmé.
Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo