hirdetés

Újra Kovács Tibor az MLE elnöke

A Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE) harmadik alkalommal is elnökké választotta Kovács Tibort a május 7-ei rendes tisztújító közgyűlésén. A közgyűlés elfogadta az elnökség éves jelentését, a 2014. évi zárszámadást, valamint a 2015. évi költségvetési előirányzatot. Az Egyesület ezúton is köszöni az előző Elnökség tagjainak munkáját. Az elnökségnek továbbra is tagja a Piac&Profit kiadói igazgatója, Demcsák Lajos is.
hirdetés

Az MLE éves rendes közgyűlésén beszámolt az elmúlt év eredményeiről és megválasztotta a következő két évre új vezetőségét:

Elnök:  Kovács Tibor

 Az elnökség tagjai: 

Demcsák Lajos, Hivatal Péter, Kázmér Judit, dr Király Mária, Mihók Attila, Szabó György, Szakács László, Szauer Péter

Felügyelő Bizottság

Fári István – elnök

dr. Szilágyi Zsuzsa

Vándor Ágnes

Az elmúlt év eseményeinek és eredményeinek ismertetése mellett a közgyűlésen résztvevő tagvállalatok képviselőinek egyetértésével megfogalmazódtak a 2015. év legfontosabb célkitűzései is. A nyomtatott sajtó strukturális átalakításával kapcsolatosan számos példaértékű kezdeményezés indult Nyugat-Európában, amely továbbra is mintául szolgálhat a hazai piac szereplői számára. Az MLE szeretné ezeket bemutatni ezért idén házhoz hozzuk a tudást!

Örömteli hír, hogy Budapestre jön az INMA európai kongresszusa

A külföldi ernyőszervezetekkel és szakmai partnerekkel való intenzív együttműködésünk legfőbb célja, hogy a nemzetközi jó gyakorlatokat házhoz vihessük a hazai médiavállalatok vezetőinek. Ennek jegyében az egyesület tevékenyen részt vállal a 2015. évi INMA European News Media konferencia megszervezésében is, melynek Budapest ad otthont 2015. októberében. A konferencia a nemzetközi hírmédia és sajtópiac egyik legfontosabb eseménye. Befogadásával azt a célt szolgáljuk, hogy hatékony, a nemzetközi piacon már kipróbált üzleti példákat mutatunk be a Magyarországon működő médiavállalkozások számára. Örömteli hír, hogy az MLE tagjai és partnerei speciális régiós kedvezményt vehetnek igénybe.

hirdetés

Véleményvezér

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo