Új esély a hazai kkv szektornak

Kedvezményes beszerzési lehetőség biztosításáról együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által alapított VOSZ-BESZ Beszerzési és Szolgáltató Zrt., valamint a Gránit Bank Zrt., a Signal Biztosító Zrt. és a GDF Suez Energia Magyarország Zrt. csütörtökön Budapesten, a Service Expo kiállításon.

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által alapított VOSZ-BESZ Zrt. három újabb nagyvállalattal írt alá együttműködési szerződést. A szerződést ünnepélyes keretek között aláíró partnerek:

GRÁNIT Bank Zrt., Signal Biztosító Zrt., GDF Suez Energia Magyarország Zrt.

A mostani új megállapodásoknak köszönhetően a hazai kis- és középvállalkozások beszerzéseik során a gázvásárlás, továbbá a banki és biztosítási szolgáltatások területén olyan árkedvezményekhez és többletszolgáltatásokhoz jutnak, amely eddig csak nagyvállalatok számára volt elérhető. Ez jelentős segítséget nyújthat a magyar kkv szektor versenyképességének javításához.

Az együttműködés segíti a magyar kkv-kat

A VOSZ-BESZ Zrt. ez év tavaszán öt nagyvállalattal írt alá együttműködési szerződést, az MVM Partner Zrt.-vel, a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft.-vel, a Shell Hungary Zrt.-vel és a Gablini Cégcsoporttal.

A VOSZ beszerzési társasága néhány hónap alatt mintegy 190.000 vállalkozással ismertette meg szolgáltatásait.

2012 májusától (mintegy 5 hónap alatt) több mint 2.400 vásárlást bonyolító kis- és középvállalkozással szerződött, így napjainkban a közvetített értékesítések száma meghaladta a 4.000-et.

2013 év elején további beszállítók is csatlakoznak a VOSZ-BESZ Zrt. beszerzési rendszeréhez az informatikai szektorból. Élénk az érdeklődés a kiskereskedelmi üzletláncok, és az utaztatás (turizmus) vállalatai részéről is.

A VOSZ-BESZ Zrt. által megvalósított kedvezményes beszerzési rendszer keretében mára a vezető üzemanyag-, távközlési, energetikai és autóipari, pénzügyi cégek vállalták, hogy a – rendszerhez csatlakozó - kis- és középvállalkozások számára alapvető termékeket és szolgáltatásokat biztosítanak, az eddig csak nagyvállalatok számára elérhető kedvezményes áron.

Dr. Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára hangsúlyozta – „Csak összefogással, a kis- és középvállalkozói szektor megerősítésével állíthatjuk folyamatosan fejlődő pályára a magyar gazdaságot. Célunk, hogy a vállalkozóinkat helyzeti előnybe hozzuk – beszerzéseik révén leküzdhessék versenyhátrányukat – hogy a nagyvállalatokéhoz hasonló pozícióba kerüljenek. Nagy örömünkre szolgál, hogy az itt jelen levő beszállítók elfogadták a kezdeményezésünket, és csatlakoztak az alapítókhoz, ezzel a magyar kisvállalkozások versenyképessége hosszú távon is növelhető.”

Szűcs Péter, a VOSZ-BESZ vezérigazgatója hozzátette – „Bármely Magyarországon működő, magyar tulajdonú kis- és középvállalkozás kapcsolódhat a rendszerhez és igényelheti a díjmentes költségcsökkentő Kedvezményes Beszerzési Rendszerhez történő csatlakozást. A most kötött megállapodásokon túl további beszerzési területeket fogunk bevonni a kedvezményes körbe. Így biztosak vagyunk benne, hogy 2013-ban további több tízezer KKV él majd a lehetőséggel - mintegy 38 milliárdos költségcsökkenéssel - amely nagymértékben javíthatja gazdasági helyzetüket.”

További információk a kedvezményes beszerzési rendszerről és a csatlakozás lehetőségeiről.

Véleményvezér

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.
Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján

Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján 

Családi segítség nélkül szinte lehetetlen Budapesten ingatlanhoz jutni egy fiatalnak.
Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására 

Még soha nem volt mélységű lejárató kampány indult Magyar Péter ellen.
Mellár Tamás otthagyja a református egyházat

Mellár Tamás otthagyja a református egyházat 

Balog Zoltán személye sok református számára elfogadhatatlan.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo