Új céget alapított Lévai Richárd

Liftup néven új céget hozott létre Lévai Richárd közösségi marketing szakember, aki tanácsadóként és tulajdonosként továbbra is támogatja az RG Stúdió munkáját. Az új cég egyedülálló módon integrálja az online marketinget és az adatvédelmet.

Lévai Richárd közösségi marketing specialista számos szakkönyv szerzője, marketing és üzleti konferenciák előadója. A Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja. Az RG Stúdió Kft. országos lefedettségű partneri körrel rendelkező, online marketing tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozó cég. Fontosabb ügyfelei többek között a Mapei, az Eglo, a Telenor, a Piatnik Budapest Kft. és a Magyar Diáksport Szövetség is megtalálható.

Lévai Richárd és Erős Gábor 2000-ben alapította meg az RG Stúdiót, ahol az online marketing megvalósítás mellett egyre erősebb szerepet kapott az új technológiák oktatása is. A nyílt tréningek mellett céges belső képzéseken főleg a közösségi médiához kapcsolódó stratégai látásmódot, illetve hirdetéskezelést is oktattak vállalkozók, online marketingesek és ügynökségek munkatársai számára egyaránt.

dr. Teker Orsolya és Lévai Richárd - Kép: RG Stúdió

Egy profiltisztítás keretében a fenti tendenciák még hatékonyabb kiszolgálása érdekében született meg a Liftup, ahol a saját szervezésű, nyílt oktatások mellett a partnerek belső képzéseire is nagyobb hangsúly kerül, míg az online marketing megvalósításhoz kapcsolódó feladatokat továbbra is az RG Stúdió végzi.

“Az online világban eltöltött közel 20 év alatt kiderült, hogy a legtöbb ügyfél eredményeinek emelésében azzal tudunk segíteni, ha a munkatársainak tudását gazdagítjuk.“ - mondta el Lévai Richárd, a Liftup ügyvezetője. „Az online marketing egyre összetettebb, az újdonságok követésében és a külső tapasztalatok implementálásában is segítenek az oktatásaink.”

Az új formáció létrejöttéhez hozzátett az adatvédelem iránti igény erősödése is, ami dr. Teker Orsolya adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász irányításával valósul meg a Liftup Kft.-ben.

"A 2018-as év botrányai és a GDPR bevezetése pedig egyre több ember számára világossá teszik, hogy adataink védelmét nem lehet félvállról kezelni. A Liftup-nál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy olyan módszereket adunk a partnereink kezébe, aminek segítségével ki tudják használni az új marketing technológiák összes előnyét, de eközben biztonságban is tudhatják az eredményeiket, mert a fejlődésük stabil adatvédelmi alapokra épül.” - fogalmazta meg Lévai Richárd.

Az adatvédelmet és az online marketinget nem érdemes két független területként kezelni azoknak a cégeknek, akik korszerű megoldásokkal szeretnék  a cégük eredményét növelni. A folyamatos fejlődéshez pedig olyan oktatásra van szükség, ami felkészíti a vállalatok munkatársait az online világ kihívásaira. E két területen nyújt segítséget a Liftup.

Lévai Richárd: 5 új trend az okosmarketingben
Milyen új okos megoldások és trükkök segíthetik a vállalkozásokat termékskálájuk vagy szolgáltatásuk népszerűsítésében – tette fel a kérdést Lévai Richárd, az RG Stúdió Kft. marketingvezetője a Piac & Profit Cégmarketing konfereciáján. Az okos eszközök és a geolokációs applikációk most már célzottabb és költséghatékonyabb elérést tesznek lehetővé.

Véleményvezér

Ilyet még nem láttunk, amikor mindenki előre néz, csak a magyarok hátra

Ilyet még nem láttunk, amikor mindenki előre néz, csak a magyarok hátra 

A világjárvány idején az emberek visszafogták autóvásárlásaikat Európában. Az elmaradást mindenütt pótolják, kivétel nálunk.
Pert nyert Hadházy Ákos az állam ellen

Pert nyert Hadházy Ákos az állam ellen 

A független képviselő különös módon, de úgy tűnik egyedül több borsot tör Orbán Viktor orra alá, mint az egész ellenzék együttvéve.
Nincs pénze a gazdáknak, csak féláron veszik tőlük a búzát és a kukoricát

Nincs pénze a gazdáknak, csak féláron veszik tőlük a búzát és a kukoricát 

Úgy tűnik az idén egyedül a repcetermelők számíthatnak nyereségre.
A magyarok spórolása miatt nem teljesülnek a tervezett áfa bevételek

A magyarok spórolása miatt nem teljesülnek a tervezett áfa bevételek 

A megszorítások, extraadók ellenére továbbra is sok helyen lyukas a költségvetés. A tervezett áfa bevételek és a valóság között szakadék tátong.
Már a románok után kullogunk, ha megnézzük mennyit költünk az üzletekben

Már a románok után kullogunk, ha megnézzük mennyit költünk az üzletekben 

Már nominálisan is kevesebbet tud költeni egy magyar polgár a boltokban, mint egy román. Ráadásul a magyar a pénzéért még kevesebbet is kap a hipermagas itthoni áfa miatt.
A bíróság szerint ellopta ugyan a közmunkások bérének a felét, de azért maradhat polgármester

A bíróság szerint ellopta ugyan a közmunkások bérének a felét, de azért maradhat polgármester 

Bízzuk nyugodtan kecskére a káposztát, ez a magyar jogállamiság legújabb mérföldköve.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo