Stabilabb, biztonságosabb céggel nagyobb az esély a túlélésre, talpra állásra

Vállalkozásból vállalattá, amatőrből profi céggé kell válni, hogy válságbiztosabb alapokon érjen bennünket bármilyen nagyságrendű világgazdasági krízis. Mert nagyon úgy tűnik, be kell rendezkednünk a gyakori krízisekre, gazdasági válságokra. A válsághelyzet kezelésének, az átvészelésnek és az újraindulásnak is jóval nagyobb az esélye a szilárd alapokra épített cég esetében. Hogyan kezdjünk hozzá, mit tegyünk már most meg, amikor végre újra indíthatjuk a céget? Erről szól a Vállalkozásból vállalattá című Piac & Profit – BKIK élő videókonferencia (május 21.), ahol az előadók kis- közepes és nagyvállalatoknak egyaránt szóló hasznos tanácsai nem kötődnek a cégmérethez. A profi céggé válás, vállalkozásból vállalattá alakulás ugyanis nem nagyságrendi, hanem minőségi kérdés.

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A koronavírus-járvány hozta intézkedések nem csak hazánkban, hanem az egész világon a kisebbek, a bizonytalanabb lábakon állók leggyorsabb, szinte azonnali bedőlését okozták. Ha nincs tartalék, ha nincs alkalmazkodóképesség a váratlan bajokhoz, vége mindennek, veszik a sok munka, pénz, egzisztencia.  A válság elhúzódása miatt a gyengébbeknek, sebezhetőbbek esélyük sincs a talpra állásra, ha majd eljön az idő. Sok érték megy még veszendőbe, ha nem vesszük észre, az újraindulást szilárd vagyoni és pénzügyi alapokba kell bebetonoznunk. Stabilabb, biztonságosabb cégeket kell építenünk, amely állja a legnagyobb gazdasági összeomlást is.

Az amatőr cégből profivá válás esélye nem csak pénz és szerencse kérdése. Biztonságba helyezett, értékálló vagyonra és változásképes szervezetre, emberekre lehet a legjobb alapokat építeni. A külső segítségeket most mindenképpen vegyük igénybe! Olcsó, támogatott pénzforrások is azonban csak annak a cégnek járnak, amely a fennmaradást, fejlődést garantálja.

A talpra állás után biztos utakat kereső, lelassulásban levő, korlátokba ütköző, a problémát a gyökerének megoldani akaró kis- és középvállalatok vezetőinek, tulajdonosainak, befektetőknek, tanácsadóknak, pénzügyi szakértőknek és kommunikációs szakembereknek ajánljuk a videókonferenciát.

Az élő videóközvetítés május 21-én lesz, de nem csak aznap, hanem még 6 napig visszanézhető. A Vállalkozásból vállalattá című konferencia részletes programja és a regisztrációs feltételek itt találhatóak.

Véleményvezér

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.
Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján

Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján 

Családi segítség nélkül szinte lehetetlen Budapesten ingatlanhoz jutni egy fiatalnak.
Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására 

Még soha nem volt mélységű lejárató kampány indult Magyar Péter ellen.
Mellár Tamás otthagyja a református egyházat

Mellár Tamás otthagyja a református egyházat 

Balog Zoltán személye sok református számára elfogadhatatlan.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo