hirdetés

Recesszióban is stabil megrendelő

Németország ideális piaci és gazdálkodási környezetet nyújt a hazai vállalkozások számára, ha azok piacbővítési vagy egyéb más céllal jelen szeretnének lenni egy jól működő, erős, igényes és sokoldalú keresletet támasztó gazdaságban. A Német–Magyar Üzleti Fórumon a hazai kis- és középvállalatok teljes körű áttekintést kapnak a németországi piac lehetőségeiről.
hirdetés

Kép:PP

Tavasztól felgyorsulhat a német gazdaság a szövetségi illetékes minisztérium legfrissebb havi helyzetértékelése szerint. Hasonló véleményen van a Bundesbank elnöke is. Az Ernst & Young elemzése szerint is jobb állapotban van az eurozóna, mint hat hónappal ezelőtt, elsősorban azért, mert Németországban az élénkülés jelei mutatkoznak.

Fontos hírek ezek hazánk számára, hiszen Magyarország első számú külkereskedelmi partnere az Európai Unió gazdaságilag legerősebb országa, Németország. Az ország ideális piaci és gazdálkodási környezetet nyújt a hazai vállalkozások számára, ha azok piacbővítési vagy egyéb más céllal jelen szeretnének lenni egy jól működő, erős, igényes és sokoldalú keresletet támasztó gazdaságban.

A Piac & Profit Konferenciaközpont az elmúlt években több külgazdasági fórumot is szervezett. A kínai, az orosz és a román piac iránt érdeklődőknek számos hasznos, a gyakorlatban jól használható információt adtak ezek a rendezvények. Itt merült fel az igény, hogy a már jól behálózott, ám még számtalan lehetőséget rejtő német gazdaságról is szóljon egy előadás sorozat.

A Német–Magyar Üzleti Fórumon a hazai kis- és középvállalatok teljes körű áttekintést kapnak a németországi piac lehetőségeiről. Szakértőink minden felmerülő kérdésre választ adnak. A rendezvényen ott lesznek a német gazdasági környezet, a szabályozás,a működési feltételek jó ismerői. Ahogyan azt a Piac & Profit rendezvényein már megszokhatták az előadások szüneteiben egyéni konzultációra is lehetőséget kapnak a résztvevők. Így nemcsak hasznos ismeretekkel, hanem egyénre szabott tanácsokkal is gazdagabbak lesznek.

A fórumot 2013. április 4-én rendezik meg a BKIK székházában, Budapesten a Krisztina körút 99. szám alatt.

A rendezvény részletes tematikája és az előadók listája a piacesprofit.hu-n fellelhető, itt regisztrálhatnak is a Német-Magyar Üzleti Fórumra.

hirdetés

Véleményvezér

Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 
Magyarországon bezuhant a születéskor várható élettartam

Magyarországon bezuhant a születéskor várható élettartam

Megdöbbentően mélyre, 11 évvel ezelőtti szintre süllyedt Magyarországon a várható élettartam.
Gellert kapott Orbán Viktor golyója, amivel lábon lőtte magát Európa

Gellert kapott Orbán Viktor golyója, amivel lábon lőtte magát Európa

Orbán Viktor szeptemberben úgy vélte, visszafelé sültek el a szankciók, lábon lőtte magát Európa. A háború végét ma sem látjuk, de a számlák az egekbe szöktek.
Hadházy Ákos feljelenti Orbán Viktort

Hadházy Ákos feljelenti Orbán Viktort

A korrupció ellen harcoló független képviselő szerint Orbán Viktor hivatali visszaélést követett el.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo