hirdetés

Mit hoz a jövő a stabil kis- és középvállalatoknak?

Merre tart 2017-ben az üzleti világ? Melyek a figyelemre érdemes újdonságok a kommunikációban, a befektetésben? Milyen ma az eredményes vezető? Hogyan kell változni és változtatni, hogy ne maradjunk le a világban zajló átalakuláshoz képest? Vitassa meg a cégvezetők számára létfontosságú témákat az Önhöz hasonló, sikeres felelős vezetők éves konferenciáján, 2017. április 27-én, a Cégvezetők Csúcstalálkozóján!
hirdetés

Idén a Gundel Étteremben találkoznak a fejlődésorientált, stabil kis-és középvállalatok vezetői, döntéshozói, hogy neves előadók segítségével áttekintsék a legújabb nemzetközi és hazai üzleti, befektetési, szervezetfejlesztési, cégvezetési trendeket. Megosszák egymással cégvezetési gyakorlatukat, őszintén beszéljenek kudarcokról és sikerekről.

Így tesz majd Kürti Sándor is, az esemény fővédnöke, aki a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. elnökeként sokatmondó előadáscímet választott: „Okos embernek a nagyapja ültet diófát”.

Kép:Fotolia

Érdekesnek ígérkezik az idei Csúcstalálkozó másik előadása is. Serényi Péter a MC Cann Erickson Budapest alapítója, azt a kérdést teszi majd fel a hallgatóságnak, hogy „Ön még csak vezető, vagy személyes márka is?„Tóth Tamás, az Opten Kft. ügyvezető igazgatójának jóvoltából szó lesz még arról is, hogy megijedjünk-e, ha növekedni kezd cégünk, vagy, hogy egyre nagyobb kihívást jelent nem csak a minőségi, de már a mennyiségi munkaerőhiány is.

Az üzletkötés finomságai, praktikái a plenáris előadásokon kívül főszerepet kapnak a konferenciát záró Networking Programon is. A döntéshozó résztvevők szervezett találkozója lehetőséget teremt, hogy a regisztráltak szervezett keretek között ismerjék meg egymás tevékenységét és bővítsék üzleti kapcsolataikat.

Akik felelős munkáltatók, s rendszeresen követni akarják a cégvezetésben, szervezetfejlesztésben, piaci lehetőségekben, marketingben, forráshoz jutás lehetőségeiben bekövetkezett változásokat. Akik magukhoz hasonló gondolkodásmódú, sikereket felmutatni képes, profi vállalatvezetőkkel szeretnének találkozni, eszmét cserélni, megismerni a jó gyakorlatokat, az új trendeket, ott lesznek a Gundelben 2017. április 27-én.

Részletes program és regisztráció: https://www.piacesprofit.hu/2017-cegvezetok-csucstalalkozoja/

hirdetés

Véleményvezér

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Elsősorban a tartós élelmiszer és a vegyiáru az, amit ma már jóval olcsóbban lehet megvásárolni nyugaton, mint nálunk.
Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo