hirdetés

Megint árat csökkentett a Lidl

A diszkontlánc mától újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti, amelyek között több mint 50 alaptejtermék is helyet kapott.

hirdetés

Közleményük szerint az áruházlánc beszállítói partnereivel történt hosszú tárgyalások, valamint a piaci változások eredményeként tovább bővíti azon termékeinek körét, melyek árát 2023 január óta csökkentette.

„Január elsejétől közel 200 termék fogyasztói árát mérsékeltük, ami most újabb 100 árucikkel bővül, amelyek döntő többsége a tejtermékek közül kerül ki. A sajtok esetében a 250 grammos Pilos Edámi darabolt sajt ára például 25 százalékkal 749 forintra csökkent a mai naptól, az 1 kilogrammos kiszerelésű Pilos trappista sajt pedig 23 százalékkal kerül kevesebbe, ami darabonként igen jelentős, 900 forintos megtakarítást jelent majd” - emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc kínálatában elérhető tartósan árcsökkentett termékek között szerepelnek további trappista sajtok, de megtalálható a 700 grammos Pilos laktózmentes trappista sajt is, ami az eddigi 3799 forint helyett 2999 forintba kerül, vagyis 21 százalékkal kell érte kevesebbet fizetni, ami különösen a speciális étrendet követő vásárlóknak jelent könnyebbséget, csak úgy, mint a szintén árcsökkentett Pilos laktózmentes szeletelt trappista sajt. Mindezek mellett olyan termékek is olcsóbbak lettek, mint a Pikok szeletelt sertés szendvics sonka, ami 549 forintos áron érhető el, vagyis 24 százalékkal kell érte kevesebbet fizetni, vagy a Pilos 20 százalékos tejföl, aminek 11 százalékkal mérséklődött az ára, így 1149 forintba kerül.

Szintén jelentős mértékben, 16 százalékkal csökkentette az áruházlánc a Combino durum száraztészták (spaghetti, fusilli, penne rigate, chifferini) árát is. De olcsóbb lett többek között a Kania fűszerpaprika 10 százalékkal, a W5 mosogatógép tabletta ára 11 százalékkal lett kedvezőbb, míg a Siempre tisztasági betét 27 százalékkal kerül kevesebbe, de a különböző méretű és kiszerelésű Lupilu Nature pelenkáért is kevesebbet kell fizetni.  

 

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo