hirdetés

Megéri egzotikus tájakra látogatni!

Hatalmas növekedési lehetőségek, kiaknázatlan piacok várják a cégeket a világ tőlünk nagyon távol eső szegleteiben. Jóllehet nagy kihívást jelent betörni az üzleti kultúrájukban, szokásaikban is eltérő piacokra, de sikertörténetek bizonyítják, hogy nem lehetetlen. A KKV-AKADÉMIA előadásain gyakorló üzletemberek és az egyes régiók szakértői villantják fel a lehetőségeket, és mutatják be a tudnivalókat országcsoportonként.
hirdetés

Latin-Amerikában vagy Ázsiában például bizonyos termékek vagy szolgáltatások piaca akár 60 százalékkal is tudott bővülni az elmúlt években. A távoli, fejlődő régiók csábító piaci lehetőségeket kínálnak, de az országok távolsága, a piacok mérete nagy falat a kisvállalkozásoknak. Régiónként, néhol országonként kell kialakítani a helyi adottságoknak megfelelő piacra lépési stratégiát, sőt adott esetben a márkanevet és csomagolásdizájnt is. A szükséges darabszám és a marketingbüdzsé is túl nagy kockázatot jelent, mégsem kell feltétlenül lemondanunk ezekről a piacokról, ha nagyon tudatosan választjuk ki a piacra lépés módját és idejét, az értékesítési csatornákat. Ahol pedig például nem lehet teret nyerni külföldi márkaként, ott érdemes helyi partnert keresni. Máshol a leányvállalat lehet a megoldás, vagy a vegyesvállalat.

A KKV-AKADÉMIA „Cégépítés külföldön” című témában folytatja a népszerű régiók, országok gazdálkodási, jogi, adózási feltételeinek ismertetését áprilisban. Üzleti kalandozásra invitálja a konferencia a kis- és középvállalkozásokat: a résztvevők megismerkedhetnek a távoli, egzotikus térségek üzleti szokásaival a helyi tapasztalatokkal rendelkező szakértő előadók segítségével. Szó lesz többek között Távol-Kelet, Indokína, az ASEAN-országok, az arab országok és Észak-Afrika jogi, adózási és gazdálkodási környezetéről, a FÁK-országokról, Nyugat-Balkánról, valamint a kedvező adózási rendszereikkel vállalatokat vonzó államokról, mint például Hollandia, Malajzia, Málta, Új-Zéland vagy éppen Kanada. Értékes információkat nyer az is, aki már jelen van valamely külföldi régióban, és az a vállalatvezető is, aki még csak tervezi, hogy az árbevételét a Magyarországtól távolabbi régiók meghódításával szeretné növelni. A konferencia módot teremt a személyes konzultációra is a térségekben már sikeres vállalatok vezetőivel.

További információk és részletes program itt.

Regisztráljon, hogy ne maradjon le a tudásról, amely pénzt hozhat cégének!

További információ:

Tel. : 06 (1) 239-9597, E-mail : [email protected]

hirdetés

Véleményvezér

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Az orosz és az ukrán hadsereg láthatóan nem bír egymással.
Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

A választások előtt fedezet nélkül kiszórt költségvetési milliárdok árát most fizetjük meg. A Pénzügyminisztérium gyakorlatilag átalakult adóemelési üzemmé.
Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo