hirdetés

Lévai Richárd: a néhány éves megoldások már elavultak

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
hirdetés

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Lévai Richárddal, „Facebook Marketing Restart” című kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Lévai Richárd

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

- A közösségi marketing és az online marketing is pezsgő, izgalmas, gyakran változó terület. Szinte minden nap van benne valami felfedezni való, amit akkor tudunk igazán jól megismerni, ha megosztjuk a tapasztalatinkat és a tudásunkat. Több, mint 10 éve vezetek blogot ezen a területen, és folyamatosan azt látom, hogy az információ megosztása mindenkinek jó. Jó annak is, aki megtud egy olyat, ami számára újdonság, és jó nekem is, mert ez kétirányú utca: később engem gazdagítanak ötletekkel, friss adatokkal tapasztalatokkal, ami az én fejlődésemben segít.

Facebook Marketing Restart
Egyre kevesebb az organikus elérés, a hirdetések egyre drágábbak, van egy rakat új platfrom és felület… Sokszor már kiigazodni is nehéz, nemhogy vevőket szerezni. A közösségi média gyermekkora, a céltalan rajongótábor építés és a követőgyűjtés kora lejárt... Hogyan lehet akkor mégis a legtöbbet kihozni a Facebook marketingből 2018-ban? Ha szeretnél egy átfogó képet kapni a korszerű közösségi média platformokról, és azokról a stratégiákról, amiket 2018-ban használni érdemes, akkor tarts velem a Facebook Marketing Restart kurzusomon!
Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

- A közösségi médiát sokan rutinból kezelik. De rossz rutinból. Még mindig azokat a megoldásokat használják, amiket néhány éve tanulták meg. Ez pedig nem elég eredményes már. Azt szeretném elérni, ha nem platformokhoz ragaszkodnának, hanem célokat szeretnének elérni a cégek. Ehhez azonban rugalmasnak kell lenni, ki kell próbálni azokat az újdonságokat, amik elsőre talán szokatlanok, de amik kitörést jelenthetnek.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

- Egy üzlet fejlesztése több szakterületet igénylő folyamat. Ha valaki eredményes szeretne lenni, nem elég csak az értékesítésre, csak a hirdetésekre vagy csak a hírlevelekre rálátni. Mindegyikhez kellenek neki aktuális, jól használható információk. A Piac & Profit Online Akadémiája ebben segít: széles információbázishoz nyújt hozzáférést, ami nem csak egy terület fejlesztését támogatja, ez pedig igazi fejlődésre ad lehetőséget.

Kiknek szánod a kurzusodat?

Azoknak, akik használják már a közösségi marketinget, de szeretnék megismerni, milyen új stratégiák segíthetik őket a megváltozott körülmények között. Mert a közösségi marketing jó, a Facebook egyre több lehetőséget tartogat, de csak azoknak, akik képesek új módszereket használni a bevállt megoldások mellett. A kurzus célja, hogy ezekbe vezesse be az embereket.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.
hirdetés

Véleményvezér

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.
Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Pétervására város fideszes polgármestere nemcsak kastélyt épített uniós pénz felhasználásával magának.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo