Lévai Richárd: a néhány éves megoldások már elavultak

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Lévai Richárddal, „Facebook Marketing Restart” című kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Lévai Richárd

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

- A közösségi marketing és az online marketing is pezsgő, izgalmas, gyakran változó terület. Szinte minden nap van benne valami felfedezni való, amit akkor tudunk igazán jól megismerni, ha megosztjuk a tapasztalatinkat és a tudásunkat. Több, mint 10 éve vezetek blogot ezen a területen, és folyamatosan azt látom, hogy az információ megosztása mindenkinek jó. Jó annak is, aki megtud egy olyat, ami számára újdonság, és jó nekem is, mert ez kétirányú utca: később engem gazdagítanak ötletekkel, friss adatokkal tapasztalatokkal, ami az én fejlődésemben segít.

Facebook Marketing Restart
Egyre kevesebb az organikus elérés, a hirdetések egyre drágábbak, van egy rakat új platfrom és felület… Sokszor már kiigazodni is nehéz, nemhogy vevőket szerezni. A közösségi média gyermekkora, a céltalan rajongótábor építés és a követőgyűjtés kora lejárt... Hogyan lehet akkor mégis a legtöbbet kihozni a Facebook marketingből 2018-ban? Ha szeretnél egy átfogó képet kapni a korszerű közösségi média platformokról, és azokról a stratégiákról, amiket 2018-ban használni érdemes, akkor tarts velem a Facebook Marketing Restart kurzusomon!
Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

- A közösségi médiát sokan rutinból kezelik. De rossz rutinból. Még mindig azokat a megoldásokat használják, amiket néhány éve tanulták meg. Ez pedig nem elég eredményes már. Azt szeretném elérni, ha nem platformokhoz ragaszkodnának, hanem célokat szeretnének elérni a cégek. Ehhez azonban rugalmasnak kell lenni, ki kell próbálni azokat az újdonságokat, amik elsőre talán szokatlanok, de amik kitörést jelenthetnek.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

- Egy üzlet fejlesztése több szakterületet igénylő folyamat. Ha valaki eredményes szeretne lenni, nem elég csak az értékesítésre, csak a hirdetésekre vagy csak a hírlevelekre rálátni. Mindegyikhez kellenek neki aktuális, jól használható információk. A Piac & Profit Online Akadémiája ebben segít: széles információbázishoz nyújt hozzáférést, ami nem csak egy terület fejlesztését támogatja, ez pedig igazi fejlődésre ad lehetőséget.

Kiknek szánod a kurzusodat?

Azoknak, akik használják már a közösségi marketinget, de szeretnék megismerni, milyen új stratégiák segíthetik őket a megváltozott körülmények között. Mert a közösségi marketing jó, a Facebook egyre több lehetőséget tartogat, de csak azoknak, akik képesek új módszereket használni a bevállt megoldások mellett. A kurzus célja, hogy ezekbe vezesse be az embereket.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Véleményvezér

18 millió forintba kerülő önkéntes munkát talált Hadházy Ákos

18 millió forintba kerülő önkéntes munkát talált Hadházy Ákos 

Önkéntes munka, aminek kapcsán azért a tűzhöz közeliek el tudnak hozni majd 20 millió forintot.
Ez ciki, a kockázati tőkebefektetők még Ukrajnába is szívesebben mennek, mint hozzánk

Ez ciki, a kockázati tőkebefektetők még Ukrajnába is szívesebben mennek, mint hozzánk 

2024 első negyedéve siralmas a magyarországi kockázati befektetések területén.
52 millió forintot tudott magára pakolni a Fidesz-celeb

52 millió forintot tudott magára pakolni a Fidesz-celeb 

Gyönyörű smukkokal domborítanak a szép hölgyek.
Magyarországon a legrosszabb a pedagógusok megbecsültsége Európában

Magyarországon a legrosszabb a pedagógusok megbecsültsége Európában 

Van alapja bőven a pedagógusok elégedetlenségének.
Magyar Péter lemondásra szólítja fel Szijjártó Péter külügyminisztert

Magyar Péter lemondásra szólítja fel Szijjártó Péter külügyminisztert 

Szijjártó Péter és az oroszok különös kapcsolata.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo