KKV-AKADÉMIA a reklámadótól a tartalommarketingig

Szeptembertől ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat 7 új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák ismételten, mint az eddig években, azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adnak át sehol le nem írt tudást.

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A legjobb iskola az élet. A KKV-AKADÉMIA az üzleti élet folyamatos változásairól ad olyan, sehol meg nem szerezhető tudást, melyekre csak tapasztalatok árán lehetne szert tenni. Aki képes a drága idejéből áldozni arra, hogy mások tudásából, tapasztalataiból, ötleteiből merítsen, az hatalmas versenyelőnyre tehet szert. Akár már másnap beépítheti üzletmenetébe a friss ismereteket, praktikákat, tanácsokat.

Majd 30 KKV-AKADÉMIA rendezvényen, mintegy 2500 vállalkozásvezető tanult a cégélet különböző területéről, s „más kárán tanulta meg” a legjobb módszereket, megoldásokat, újdonságokat, praktikákat.

Idén szeptemberben az első akadémia közkívánatra ismételten foglalkozik a korlátlan ügyvezetői felelősség veszélyének témakörével. Emellett részletesen ismerteti a reklámadó nem csak a médiát, hanem minden vállalkozást érintő adminisztrációs és adózási kötelezettségét. Mert sokan nem tudják, hogy még az önreklámot is adóztatják.

Nagyon sokan szeretnének biztos piacot maguk mögött, s erre a legjobb megoldás egyike egy beszállítói pozíció megszerzése valamely nagyvállalatnál, amely egyébként külpiacra lépést is jelent. A beszállítói lét megszerzésének legfontosabb feltételeiről lesz szó a szeptemberi második KKV-AKADÉMIÁN. Az ügyfél-kezelés, az értékesítés a legfontosabb egy cég életében. A legkorszerűbb eladási módszerek, az ügyfél-kezelés legfinomabb részletei derülnek ki még szeptemberben. A következő akadémiai rendezvényt a cég biztonságának kérdésköréből állítottuk össze. Fő a biztonság a cégélet minden területén. Mennyiben kerül ez nekünk, ha figyelünk rá, s mennyibe, ha nem. Sokan szeretnék egyben megismerni az okos eszközök körébe tartozó dolgokat, s azt is, mire használhatók az üzleti életben. Szakembereink a legújabb technológiák használatának megismertetésével óriási lehetőségeket adnak  vállalkozásvezetőinknek, hogy elsőként vezethessék be az üzletükbe a legmodernebb  megoldásokat. A bizalmi vagyonkezelés intézményét már márciustól bevezette az új PTK, ám az intézményrendszer csak év vége körül áll fel, s tudhatjuk meg, hogyan, miként helyezhetjük biztonságba a cégvagyonunkat. Végül, de nem utolsósorban az utolsó akadémiai rendezvényen a tartalommarketingről, mint a manapság legjobban működő marketingkommunikációról lesz szó. A marketingtudásukat bővíteni szándékozó vállalkozásvezetők nagy örömére a legjobb szakemberektől ismerhetik meg a forgalomnövelő fortélyokat

Témáink:

  1. A korlátlan felelősség és a reklámadó kivédése (szeptember 4. csütörtök)
  2. Beszállítónak lenni jó! A biztos pozíció feltételei (szeptember 11. csütörtök)
  3. Ügyfélkezelés, a legfontosabb marketingeszköz (szeptember 24. szerda)
  4. Fő a biztonság! A biztonság megteremtésének ára az üzlet minden területén (október 21. kedd)
  5. Okos eszközök üzleti célú használata. A jövő okos és virtuális üzletvitele. (november 11. kedd)
  6. Bizalmi vagyonkezelés. Már működnek az intézmények a cégvagyon biztonságba helyezése érdekében (december 4. csütörtök)
  7. Tartalommarketing. A jó webes tartalom titka (december 16. kedd)
A Piac & Profit konferenciáin a hasznos ismeretek megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lesz lehetőség, hiszen a résztvevők egymás közötti üzleti ismerkedését elősegítő nagysikerű “Üzleti kézfogó” program 2014 őszén is folytatódik!

Regisztráljon mind a hét rendezvényre és fizessen kevesebbet, vagy éljen a céges kedvezménnyel és hozza el kollégáját is a Piac & Profit konferenciájára. A kedvezmények együtt is érvényesíthetőek.

Kérdéseivel kapcsolatban keresse a P&P Konferenciaközpont a 06-1/239-9597-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen.

Véleményvezér

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.
Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján

Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján 

Családi segítség nélkül szinte lehetetlen Budapesten ingatlanhoz jutni egy fiatalnak.
Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására 

Még soha nem volt mélységű lejárató kampány indult Magyar Péter ellen.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo