hirdetés

K&H-Piac&Profit: „Üzleti Tippek” zárórendezvény

A  K&H Bank és a Piac&Profit üzleti magazin közös rendezvénysorozata, az „Üzleti Tippek" május 26-án az utolsó állomásához érkezik. Budapesten nyitott és zár a kkv-k döntéshozói számára összeállított tematikájú konferenciasorozat.
hirdetés

A K&H-Piac&Profit:

„Üzleti Tippek"

konferenciasorozat záró rendezvény

  • Helyszín: Budapest, Best Western Hotel Hungária (Rákóczi út 90.)
  • Időpont: 2011. május 26. 9.00-15.30
  • Sajtótájékoztató időpontja: 11.00-11.30. A teljes tematika itt található.

A sorozatzáró konferencián dr. Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára tartja a nyitóelőadást.

A konferenciasorozatról

Február 17-én  budapesti nyitórendezvénnyel indult a  K&H Bank és a Piac & Profit üzleti magazin országos konferenciasorozata a kis és középvállalatok döntéshozói számára. Az első rendezvény nyitóelőadását Cséfalvay Zoltán, az NGM stratégiai államtitkára tartotta meg, ott jelentette be először a kormány adminisztrációsteher-csökkentési programját. A 11 konferenciából álló rendezvénysorozat döntő többségében állandó előadókkal és programokkal szinte hetenként más más városban, régióközpontban (Debrecen, Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Kecskemét, Pécs, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Szeged, Budapest) nyújtott sok hasznos információt a kkv-knak. Szinte minden helyszínen a helyi polgármester, illetve annak helyettese köszöntötte a konferencia résztvevőit. Összességében, a záró rendezvénnyel együtt jóval több mint 1000 kkv döntéshozó hallgatta végig az előadásokat, s használta ki a közvetlen konzultációs lehetőségeket az előadókkal.

A konferenciasorozat a K&H Bank nagy sikerű rendezvénysorozata, az „Üzleti tippek", valamint a Piac&Profit regionális roadshow-inak sikerére és szakmai tartalmára épített, s   a konferenciaszervezésben nagy múlttal és tapasztalatokkal rendelkező Piac&Profit szervezésében valósul meg. A K&H ügyfélkörében már jól ismert, bejáratott, népszerű konferencia tartalma és résztvevői köre kibővül a Piac&Profit ügyfélkörével és szakmaiságával.

A konferenciasorozat tematikája azon alapult, hogy a kormányzat stratégiai szerepet szán a kkv-knak a magyar gazdaság fellendítésében, a munkahely-teremtésben, a hazai gazdaság versenyképességének növelésében. Ennek a szerepkörnek a betöltéséhez megfelelő támogatási, szabályozási környezet kialakítását is ígéri. Ez év elején elindult az új Széchenyi Terv, melynek keretében az EU-s pályázati források kkv-knak kedvezőbb konstrukcióit ígérik, a Széchenyi Kártya kibővült választékot kínál, valamint a kkv-k támogatott, kedvezményes hitelkonstrukciók között válogathatnak. A kormány ígérete szerint a  szabályozási, adminisztrációs környezet  kedvezőbbé tételével, könnyítésével is számolhatnak a kkv-k.

A versenyképesség növeléséhez természetesen elsősorban pénz, likviditás, s hitelfelvevő-képesség és pályázóképesség szükségeltetik. De ugyanilyen fontos az is, hogy jó döntéseket hozzunk a cég fejlesztési irányairól. Az „Üzleti Tippek" konferencián számos szakértő előadó szólt azokról az üzletmenet hatékonyságát, sikerét, jövedelmezőségét javító technológiákról, megoldásokról, üzleti lehetőségekről, melyek segítségével jelentős versenyelőnyre lehet szert tenni.

Partnerek
A térítésmentes részvételű rendezvénysorozat állandó szakmai partnere volt a Nemzetgazdasági Minisztérium, és a MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. A K&H Bank előadói vállalták a legfontosabb témáról, a pénzügyi információkról, pénzhez, forráshoz jutási lehetőségekről a szakszerű tájékoztatást. Mellettük a 11 rendezvényen a versenyszektorból ott voltak: az ELO Digital Office, a Complex Kiadó, a Magyar Telekom, az Opel Southeast Europe, a Hewlett Packard Magyarország, a Magyar Posta Zrt., az ELMŰ Nyrt., a MÁV, az OCE-Hungária Kft. és a Fujitsu Technology is. E cégek előadói nagyon sok hatékonyságnövelő, költségcsökkentés eredményező üzleti tanácsokkal, megoldásokkal készültek a kkv-résztvevők számára.

A konferenciára, illetve a sajtótájékoztatóra kérjük bejelentkezni Sikó-Vlajk Viktória konferenciaigazgatónál: 239-9597, [email protected]

hirdetés

Véleményvezér

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Az uniós pénzből épített fideszes lombkorona nélküli lombkoronasétány még a kormánypártiakat is összezavarta.
A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo