Generációk találkozása a Zukunft Personal Hungary-n

Két nap, 6 színpad, 130+ program, Employer Branding Stage, digitalizáció, GDPR, Generációk talákozása, mesterséges intelligencia, Touch&Play, Best Practice előadások, interaktív bemutatók, a HR képzés jövője, Failure Night, Corporate Health, a Cafeteria változásai, Tréning & Coaching, és még sok más... 

Ez az a hely ahol megismerhetjük a nemzetközi HR trendeket. Ez az a hely ahol, több mint 2000 szaklátogató, 70 kiállító, és több, mint 130 előadás manifesztálódik egy időben. A Zukunft Personal Hungary-n ott van mindenki, legyen szó a karrierjük elején lévő fiatalokról, vagy tapasztalt döntéshozókról.

Amennyiben kíváncsi vagy a HR trendjeire vagy élményszerű tapasztalatot szeretnél gyűjteni, úgy vár a Millenáris, ahol november 7-én és 8-án a HR-é lesz a főszerep. Meghívott vendégelőadók és a szakma legjelesebb képviselői mutatják be, hogy mit hoz a jövő. Innováció, forró témák, kérdések, válaszok.

Dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke a „GDPR – az áldás, átok és a háttér” című előadásában lelebbenti a fátylat az adatvédelmi rendeletről és arról, hogy mi volt a megalkotásának hátterében.

Sepp Norbert az IBM Magyarországi Kft. képviseletében a robotikáról, a mesterséges intelligenciáról és a machine learningről fog beszélni a „Robo sapiens vagy homo augmentis - meddig terjeszkedik a mesterséges intelligencia?” előadásában. Választ kapunk arra is, hogy a gépek fenyegetést jelentenek számunkra vagy a robot armageddon a küszöbön áll-e?

Prof. Dr. Baracskai ZoltánSzabályteljesítés százötvenkét másodpercenként” előadásában a szabálykövetés mindenhatóságát boncolgatja. Az elvárások és szabályok rendszere gyermekkorunktól nyugdíjas korunkig elkísér. És mi a végső szabály? Ha nem vagy percrekész azok között, akik percrekészen teljesítenek, akkor nem létezel.

Hogyan hat a digitalizáció a magánéletünkre?” A válaszokat megtudhatjuk Bánitzky Kata párkapcsolati szakértő előadásából.

A remek előadásokon túl ugyanis érdemes felkeresni az interaktív területeket  (mobil iroda: használd, próbáld ki), valamint a speciális tartalmú fórumokat, úgymint Employer Branding, Corporate Health, Tréning & Coaching. A Meeting Point idén is várja az érdeklődőket, hogy a HR-es kollégák már bevált módszereket osszanak meg egymás között.

Mérő László: egy gép nem mondhat nemet
Melyik ajtón jönnek be a robotok? Örömmel fogadjuk őket vagy inkább rájuk csapnánk az ajtót? A mesterséges intelligencia megjelenése számos kérdést vet fel, melyekre a Zukunft Personal Hungary előadójával, Mérő László matematikussal, publicistával és mesterséges intelligencia-kutatóval kerestük a választ, és beszélgettünk robotizációról, kilátásainkról, kreativitásról és egy kicsit a megfoghatón túl a szerencséről is.
A kiállítók bemutatják legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat, de a már alkalmazott vagy épp a jövőbe mutató technikákat és trükköket is megismerhetik, hogy ezt követően a Failure Night előadásain kikapcsolódjanak, szórakozzanak, hiszen fontos beszélni arról is, hogy egy hiba, egy kudarc mindig rejt új lehetőségeket. Az est háziasszonyai Hozleiter Fanny – Bestseller író és lelkierő növelő, a „Majd helyett MOST” film egyik alkotója – és Nagy Andrea – a Parrish & Crawler International szakmai igazgatója, developement designere – lesznek.

Ha döntéshozóként Te is fontosnak tartod a kapcsolati háló tudatos bővítését, ott a helyed a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége által szervezett találkozón! Megfelelő beszerzési forrásokat, stratégiai partnereket, megoldásokat találhatsz az üzleti problémákra vagy akár új vevőket is szerezhetsz. A hatékony kapcsolatépítés ma már nélkülözhetetlen, kapcsolatokra mindig szükség lesz, ne maradj le erről a lehetőségről!

Fókuszban a Generációk találkozása

A munkaerőpiac kihívásai, az X és a Z generáció integrálási sajátosságai miatt a Generációk találkozásának kérdése fontosabb, mint eddig bármikor. A munkaerő iránti fokozott kereslet és a piac folyamatos változása miatt elengedhetetlen megérteni, hogy milyen új trendek szükségesek a különböző korosztályú munkaerő motiválására vállalati szinten. Mindez más megoldásokat kíván, mint a már jól bevált módszerek, ezért novemberben elmélyülünk a témában, és számos kérdést megválaszolunk szakértőink segítségével.

Magyarország elsőszámú HR szakkiállítása

Két nap Employer Branding!  Képet adunk a HR szakma jövőjéről, a munkahelyi egészségmegőrzésről és a 2019-es cafeteria változásairól.

Természetesen korábbi értékeink megőrzése mellett folyamatosan kutatjuk azokat a lehetőségeket, melyekkel támogatni, segíteni tudjuk a HR iránt érdeklődőket és HR szakembereket.

Interaktív programok, kötetlen beszélgetések, workshopok és szakmai előadások: ezekre biztosan számítani lehet a Zukunft Personal Hungary keretén belül is. Hatékony és informatív módon hozzuk össze a HR szakma képviselőit és az érdeklődőket, hogy közösen formálhassuk a hazai piac jövőjét.

Minden HR iránt érdeklődő szakembert szeretettel várunk, legyen az pályakezdő, cégvezető vagy HR specialista – generációtól függetlenül. Mert mindig van új a nap alatt.

Zukunft Personal Hungary 2018. november 7-én és 8-án a Millenáris B épületében. Egyéb részletek, a teljes program és jegyek elővételben már 2.000 Ft-tól elérhetők a rendezvény weboldalán.

Véleményvezér

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút 

Köszörüljük ki a csorbát üzeni Magyar Péter azoknak, akik eddig azért bírálták, mert baloldali médiumoknál beszélt.
Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben

Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben 

90 forint felett egy zloty ára.
Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo