hirdetés

Felgyorsítaná a tiszta energiát érintő európai fejlesztéseket az InnoEnergy

Ötödik alkalommal rendezik meg 2017. október 25. és 26. között Amszterdamban a fenntartható energia jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó Business Booster (TBB) konferenciát. Az InnoEnergy által pártfogolt esemény az egyetlen, amely asztalhoz ülteti a szektor összes érdekeltjét, szereplőjét, hogy megteremtsék a feltételeket a zöld energetika térhódításához Európa-szerte. Az idei találkozó középpontjában a tiszta energiára való átállás felgyorsítása szerepel.
hirdetés

A rendezvény egyedülálló jellemzője, hogy a TBB több mint 160 start-up és kkv képviselőit hozza össze olyan fejlett nagyvállalatokkal, amelyek innovatív termékek után kutatnak, továbbá befektetőkkel, illetve fontos, a területet szabályzó, befolyásoló állami posztokat betöltő képviselőkkel.

Kép:Pixabay

„Már zajlik Európában a tiszta energia forradalma, de nem elég gyorsan. Annak érdekében, hogy részt vegyünk az éghajlatváltozás megállításában, gyorsító pályára kell helyeznünk a tiszta energián alapuló innovációkat. A TBB az az esemény, amely mindezt lehetővé teszi, mert biztosítja az ipari szereplők, a befektetők és a közszférában működő intézmények számára az áttörő technológiai megoldásokhoz és az új üzleti modellekhez történő közvetlen hozzáférést. Az esemény tranzakciók megvalósulásának és partnerségek kialakulásának helyszíne annak érdekében, hogy a tiszta energiával foglalkozó fejlesztések mielőbb beinduljanak és anyagilag is olyan hamar megtérüljenek, amennyire csak lehetséges." – hangsúlyozta Diego Pavia, az InnoEnergy vezérigazgatója.

A 2016-os barcelonai eseményen 32 ország 690 képviselője és 149 kiállítója vett részt összesen 720 percnyi kapcsolatépítési tevékenységben, míg 420 perc kifejezetten az új ötletek bemutatásáról szólt. A visszajelzések alapján a szervezők örömmel tapasztalták, hogy azok, akik eljöttek a tavalyi találkozóra, azoknak a 98 százaléka ajánlaná a TBB-t az ismerősei számára.

„Az új, sikeres ötletek folyamatos támogatásán keresztül, az üzleti tanácsadással és a beruházások mellett nyújtott mentorálással válik a TBB az európai fenntartható energiaipar változásainak valódi motorjává." – fejtette ki Elena Bou, az InnoEnergy fejlesztési igazgatója. Az eseményre regisztrálni a tbb.innoenergy.com oldalon lehet, amelyen további információk is megtalálhatóak a rendezvényről.

Magyar cégeket várnak Európa legnagyobb energiaipari versenyére
A tavalyi siker után ismét várják a magyar fejlesztéseket Európa legnagyobb energiaipari versenyén Harmadik alkalommal hirdeti meg az InnoEnergy a kontinens legnagyobb versenyét.
hirdetés

Véleményvezér

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 
Magyarországon bezuhant a születéskor várható élettartam

Magyarországon bezuhant a születéskor várható élettartam

Megdöbbentően mélyre, 11 évvel ezelőtti szintre süllyedt Magyarországon a várható élettartam.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo