hirdetés

Felgyorsítaná a tiszta energiát érintő európai fejlesztéseket az InnoEnergy

Ötödik alkalommal rendezik meg 2017. október 25. és 26. között Amszterdamban a fenntartható energia jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó Business Booster (TBB) konferenciát. Az InnoEnergy által pártfogolt esemény az egyetlen, amely asztalhoz ülteti a szektor összes érdekeltjét, szereplőjét, hogy megteremtsék a feltételeket a zöld energetika térhódításához Európa-szerte. Az idei találkozó középpontjában a tiszta energiára való átállás felgyorsítása szerepel.
hirdetés

A rendezvény egyedülálló jellemzője, hogy a TBB több mint 160 start-up és kkv képviselőit hozza össze olyan fejlett nagyvállalatokkal, amelyek innovatív termékek után kutatnak, továbbá befektetőkkel, illetve fontos, a területet szabályzó, befolyásoló állami posztokat betöltő képviselőkkel.

Kép:Pixabay

„Már zajlik Európában a tiszta energia forradalma, de nem elég gyorsan. Annak érdekében, hogy részt vegyünk az éghajlatváltozás megállításában, gyorsító pályára kell helyeznünk a tiszta energián alapuló innovációkat. A TBB az az esemény, amely mindezt lehetővé teszi, mert biztosítja az ipari szereplők, a befektetők és a közszférában működő intézmények számára az áttörő technológiai megoldásokhoz és az új üzleti modellekhez történő közvetlen hozzáférést. Az esemény tranzakciók megvalósulásának és partnerségek kialakulásának helyszíne annak érdekében, hogy a tiszta energiával foglalkozó fejlesztések mielőbb beinduljanak és anyagilag is olyan hamar megtérüljenek, amennyire csak lehetséges." – hangsúlyozta Diego Pavia, az InnoEnergy vezérigazgatója.

A 2016-os barcelonai eseményen 32 ország 690 képviselője és 149 kiállítója vett részt összesen 720 percnyi kapcsolatépítési tevékenységben, míg 420 perc kifejezetten az új ötletek bemutatásáról szólt. A visszajelzések alapján a szervezők örömmel tapasztalták, hogy azok, akik eljöttek a tavalyi találkozóra, azoknak a 98 százaléka ajánlaná a TBB-t az ismerősei számára.

„Az új, sikeres ötletek folyamatos támogatásán keresztül, az üzleti tanácsadással és a beruházások mellett nyújtott mentorálással válik a TBB az európai fenntartható energiaipar változásainak valódi motorjává." – fejtette ki Elena Bou, az InnoEnergy fejlesztési igazgatója. Az eseményre regisztrálni a tbb.innoenergy.com oldalon lehet, amelyen további információk is megtalálhatóak a rendezvényről.

Magyar cégeket várnak Európa legnagyobb energiaipari versenyére
A tavalyi siker után ismét várják a magyar fejlesztéseket Európa legnagyobb energiaipari versenyén Harmadik alkalommal hirdeti meg az InnoEnergy a kontinens legnagyobb versenyét.
hirdetés

Véleményvezér

Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo