hirdetés

Ezek a legviccesebb hashtagek a Twitteren

Ha valami érdekesség történik a világon, az emberek a közösségi médiában azonnal be akarnak számolni róla. Nem véletlen, hogy lassan már minden tevékenységre, vagy érzésre találunk egy hashtaget, természetesen a humor az egyik legnépszerűbb téma!

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

Hat nyerő hashtag-tipp kisvállalkozásoknak
A megfelelő hashtag-használat önmagában külön tudomány, és számos íratlan szabálynak kell megfelelni ahhoz, hogy megtaláljanak minket rajtuk keresztül. Vendégszerzőnk hat olyan hashtag-tippet ad, melyekkel hatékonyabbá teheted a tartalmaid menedzselését.
A #, vagyis hashtag jelecske egyre több felületen, egyre több posztban jelenik meg mind a céges, mind a magán kommunikációban. Nem véletlenül.  A Twitteren pont 11 éve született az első #hashtag karakter, ennek apropóján bemutatjuk a legnépszerűbb és legviccesebb örökzöld hashtageket, a Httpool, a Twitter regionális képviselőjének segítségével.

#BadStockPhotosOfMyJob

A jellemzően magazin illusztrációként használt stock fotók a nevetés véget nem érő forrásai - nem csoda, hogy a #BadStockPhotosOfMyJob hashtag eszméletlen népszerű a Twitteren. A hashtag alatt felhasználók a munkájukról készült illusztrációs fotókat kommentálják. Na jó, szedik ízekre…

#YouHadOneJob

Vagyis ‘Volt egy munkád’..amit illett volna jól elvégezni, tehetnénk hozzá. A #YouHadOneJob hashtag alatt olyan képeket és videókat találunk, amit pl. egy elrontott kivitelezés, egy alkalmatlan ügyfélszolgálat, vagy akár az emberek saját ostobasága hívott életre, és amelyről sokan úgy érzik, meg kell osztaniuk az egész világgal!

#WeddingFails

Az esküvő napja - az esküvői párnak ez élete napja, amire megterveztek mindent a legapróbb részletekig. De persze mindig van legalább egy-két hiba, ami becsúszik; egy elrontott köszöntő beszéd, egy leeső ruha, egy hangos és ittas rokon…- ezekből született a #WeddingFails hashtag.

 

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.
hirdetés

Véleményvezér

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában 

Orbán Viktor szerint nem jó, hogy Európa megszabadult az orosz energiahordozóktól. A miniszterelnök erről tegnap, napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján beszélt.
Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo