hirdetés

Borbély László: ez a terület kardinális fontosságú

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit
hirdetés

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Borbély Lászlóval, „A vezető, mint coach” kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Borbély László fotó: Hatlaczki Balázs

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

- Ez az a terület, amelynek a jelentősége kardinális minden szervezet számára, ezért priorizáltam a teljesítménnyel kapcsolatos tudásomat az első online tréningre, de más szervezeti – és vezetői kompetenciák is fontosak, így szinte biztosan folytatjuk.

A vezető mint coach

A coaching a szervezetekben a fejlesztés eszköze és olyan külsős coachok csinálják, mint én…  A coachingot komoly iskolákban képzik, nagyon sok pénzért, de ha elkezded az alábbi kurzust, annyi tudást kapsz, hogy vezetőként megalapozottan illesztheted be ezt a módszert is vezetői eszköztáradba..Ennek érdekében értened kell, hogy mi ez pontosan, hogy működik és milyen helyzetek kezelésére jó eszköz. Ha érdekel a téma, a kurzus végig vezet az elmélettől a konkrét gyakorlatig.

Itt tájékodhat bővebben képzésünkről!

Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

- A fontosabb un. „leadership”kérdések: az emberek megtartásának fortélyai, a szervezeti kultúra elemei és azok felépítése, belső kommunikáció és a vezetői brand a legfontosabbak ezek közül.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

Részben, mert közreműködtem a kitalálásában, részben, mert a P/P a legmagasabb célzott elérésű média ebben as szegmensben, minőségi ügyfélkörrel…és , mert valahol el kell kezdeni😊

Kiknek szánod a kurzusodat?

Minden szervezetben dolgozó vezetőnek, aki alatt olyan beosztottak dolgoznak, akiknek fontos a teljesítménye és a vezető számára fontos a teljesítmény és a motiváció összekapcsolásán alapuló rutinszerű kompetenciák elsajátítása.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.
hirdetés

Véleményvezér

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.
Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Pétervására város fideszes polgármestere nemcsak kastélyt épített uniós pénz felhasználásával magának.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo