Az MST kriptovaluta komplex rendszerrel robbantja a piacot

Hatalmas sikere kezd lenni a Millionstarternek a nemzetközi piacon.

Az MST tokenjei pár hónap alatt megtriplázták befektetőik számát- már több mint 1500 ember döntött úgy, hogy MST tokeneket vásárol.

Ha lemaradtál volna az MST Tokenekről most felzárkózhatsz!

Kriptóval a jövőbe

A kriptovaluták térhódítása töretlen, és főként akkor érdemes befektetésként gondolni rá, ha fedezetként egy folyamatosan fejlesztett közösségi háló áll mögötte. Beszállni mielőbb érdemes annak, aki meg szeretné lovagolni az egyre nagyobb léptékű növekedést.

Ki ne szeretné a pénzét, a befektetéseit olyan formában kamatoztatni, ahol neki is van beleszólása, ráhatása arra, mi történik vele? Ahol élvezheti a kriptovalutákra jellemző kiugró hozamokat, mellyel hosszú távon gondolkodva egy prémium telefon árából idővel akár egy luxus nyaralót is tud majd vásárolni.

Ez a koncepció áll a legújabb magyar kriptopénz mögött, melyet a Millionstarter felületén érhetnek el az érdeklődők.

A Millionstarter felületén MST token vásárlására nyílik lehetőségünk, ahol a fedezetül mögötte álló termék egy komplex rendszer, a Social Q nevű app, amit folyamatosan fejlesztenek.

Hamis felhasználók nélkül

A koncepció lényege egy olyan minőségi közösségi tér, amely a Facebookhoz hasonlóan működik, de nem ad teret a hamis felhasználóknak és mindenki az érdeklődési köréhez tudja igazítani a felületet.

Elsődlegesen azoknak szól, akik érdeklődnek a pénzügy világ, a luxuscikkek és a kripto iránt. Itt megoszthatják posztjaikat, képeiket, videóikat és akár egyéni blogot vagy fórumot is vezethetnek.

Tinderhez hasonló társkereső

A társkeresés funkció a Tinderhez hasonlóan fog működni, azzal a hatalmas különbséggel, hogy csak azok a felhasználók használhatják, akik verifikálják magukat- erre egy speciálisan kifejlesztett algoritmust használnak, ami kiszűri a valótlan és csaló felhasználókat. Továbbá az AI képes a prémium felhasználóknak a lehető legjobban hozzáillő személyeket ajánlani, ezzel meggyorsítva a párkeresést.

A társkereső funkciót pedig kiegészíti a barát és üzlettárs keresési lehetőség is, amely a randizáson felüli ismerkedést segíti elő. A Social Q célja, hogy mindenki megtalálja a saját magának, egyénileg megfelelő funkciókat, így elősegítve a széles felhasználói réteg kialakulását.

Az applikáció mozgatórugója az MST token, amivel a felületen megjelenő reklámokat, társkeresési funkciókat és készülékbiztosítási szolgáltatásokat meg lehet majd vásárolni- tehát a tokenek valós értéket képviselnek és természetesen azok is nyernek, akik az MST tokennel veszik meg a szolgáltatásokat.

Megújult weboldal

Az említett weboldalt a Millionstarter csapata a közelmúltban teljesen megújította, így az jelenlegi formájában teljesen felhasználóbarát. Tartalmazza ezenfelül a legújabb stratégiai tervezetet is, amely három részre szedi a token jövőbeli értékesítési fázisait.

Az új, fejlesztett stratégia biztosítja azt, hogy a projekt hosszútávon sikeres legyen és mind a Social Q fejlesztése mind pedig a token értéknövekedése egyszerre valósuljon meg.– nyilatkozza Bándli Renátó.

Minden jel arra utal, hogy a Millionstarter jó irányba halad a siker felé.

(x)

 

 

Véleményvezér

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút 

Köszörüljük ki a csorbát üzeni Magyar Péter azoknak, akik eddig azért bírálták, mert baloldali médiumoknál beszélt.
Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben

Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben 

90 forint felett egy zloty ára.
Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo