hirdetés

Automatizált köszönőüzenet az ajánlóknak

Miután nemrégiben átalakult az ajánló-rendszer a Facebookon, egy hasznos kis újítást is bevezetett a cég, ami nemcsak egyszerűbbé teszi a céges kommunikációt, de egyben még egy szép gesztust is gyakorol a felhasználók felé – írta Lévai Richárd közösségi marketing szakértő.
hirdetés

A Facebook nemrégiben átalakította az ajánló rendszert, a kiscsillagos értékelések helyett inkább a szöveges ajánlókra helyezve a hangsúlyt. Most apró, de hasznos kiegészítéssel bővült a rendszer: ha valaki ajánlást ír az oldalunknak, egy automatikus üzenetet állíthatunk be. Ami ráadásul az ajánás típusától függően eltérő szövegezésű lehet, ráadásul a chatbotunkra vagy a weboldalunkra is irányíthatja az ajánlódat – írta Lévai Richárd közösségi marketing szakértő a Közösségi kalandozások blogon.

Az automatikus üzenetek beállítása egyszerű. A megújult inbox bal alsó sarkában jelenik meg egy gomb, amire kattintva megkapjuk a két opciót. Ezeket csak testre kell szabni, és engedélyezni kell.

Megadhatunk egyedi szöveget, képet és videót, de azt is megtehetjük, hogy egy egyedi linkekre mutató gombokat helyezünk el a köszönő/visszajelző üzenet alá, amivel tovább tudjuk vinni az embereket.

Szép kis gesztus, amivel egyrészről tovább lehet emelni az ügyfélélményt, másrészt hasznos kapcsolatokat lehet építeni. Ráadásul jó belépőpontja lehet a chatbotodnak.

A témában érdeklődik? Gyakorlatban alkalmazható tudást keres?
Lévai Richárd 4 konkrét kampányon keresztül mutatja meg, hogy hogyan lehet a Facebookon hatékonyan hirdetni kkv-ként. A Facebook Marketing minikurzus az első 500 beiratkozónak ingyenesen elérhető! Ha még több tudásra vágyik, a Piac & Profit Online Akadémián megtalálja Magyarország legnagyobb, kkv-k számára készült online képzési portfólióját. Miért választják a cégvezetők online képzéseinket? Mert elismert szakemberek hot topic képzéseit érik el, nincs utazás, terembérlés vagy elmaradt óra, és igény szerint, bárhol bármikor tanulhatnak. Megnézem az elérhető képzéseket.
hirdetés

Véleményvezér

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.
Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Különös hangfelvételt hozott nyilvánosságra Hadházy Ákos független képviselő, aki azt jósolja, nem sok minden változik a magyar végrehajtás korrupt gyakorlatában.
Már ezt a terméket is inkább Romániában vegyük

Már ezt a terméket is inkább Romániában vegyük

Olcsóbb a hagyma a szomszédban.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo