A cégvezetők csak egymás válságkezelő gyakorlatából tanulhatnak

Rengeteg cégvezetői tapasztalat gyűlhetett össze a koronavírus-járvány kitörése óta. A cégek zöme valószínűleg túl van a krízis kezelésén és az újraindítás első lépésein. A cégmentő gazdasági program testreszabott konstrukcióit is már igénybe vehették a gyorsabbak. A Cégvezetők Csúcstalálkozója idén, június 25-én mi másról szólna, mint az üzleti élet újraindításáról. Ekkora világválságot az aktív üzletemberek közül még senki sem élt meg. Csak egymás példájából gondolataiból, gyakorlatából tanulhatnak, okulhatnak a hazai cégvezetők.  

A Piac & Profit élő videókonferenciáján természetesen szó lesz a globális és hazai piacgazdasági előrejelzésekről, a járvány okozta válság tanulságaiból keletkezett rövid távú üzleti trendekről is. Új  szervezeti, működési modellek válnak ismertté. Tapasztalatok cserélődnek. A közeli jövő – mert messzebbre még nem lát senki ezen a világon – az újrakezdés biztonságos alapokra helyezése most a legfőbb tennivalója minden kicsi, közepes és nagyvállalat döntéshozóinak.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a konferencia nyitóelőadásában fogja ismertetni a gazdaságnak juttatandó legújabb támogatott forrásokat, a kormány közeljövőre és  néhány év távlatában tervezett gazdaságfejlesztési terveit, programjait. Chikán Attila professzor, a Corvinus Egyetem egykori rektora, volt gazdasági miniszter  elemezni fogja a krízis utáni magyar versenyképességet. Ürge-Vorsatz Diána, a Nobel-díjas IPCC  egyik szervezetének alelnöke a klímaváltozással számolás nélkülözhetetlenségére hívja fel az üzleti döntéshozók figyelmét. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke humorral és hatalmas tapasztalattal a háttérben rengeteg megszívlelendő példát mutat be. Bojár Gábor, a Graphisoft Park elnöke az irodaházak jövőjéről tart előadást, a home-office, a karantén állandósulására készülve.

Még sok sikeres cégvezető szubjektív válságsztoriját, értékelését hallgathatják végig a tanácskozás résztvevői, amelyekből kibontakozuk, mi változottt meg az üzleti szektor képviselőinek szemléletében, talán örökre.  Megváltozott-e a pénzhez, üzlethez, profithoz, piachoz való viszonyuk vagy ugyanazok az érdekek hajtják őket, mint előtte? Tanultak-e ebből a globális gazdasági leállásból olyat, amit beépítenek az új üzleti gyakorlatukba? Mit tapasztalnak, merre vitte az üzleti morált a vírus okozta gazdasági válság? Használták-e a külső segítségeket, akár a kormánytól, akár a társadalomtól, akár az üzleti partnerektől jött?

A beszélgetős műsorok és a networking különprogram sem maradhat el a Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2020  (július 25.) videókonferenciatematikájából. A cégvezetőknek, döntéshozóknak szánt konferenciaközvetítés 7 napig visszanézhető. Az előadókról, témákról és a részvétel feltételeiről itt tájékozóhatnak az érdeklődők.

 

Véleményvezér

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút 

Köszörüljük ki a csorbát üzeni Magyar Péter azoknak, akik eddig azért bírálták, mert baloldali médiumoknál beszélt.
Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben

Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben 

90 forint felett egy zloty ára.
Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo