hirdetés

Régen várt újítást vezet be az építőipari digitalizáció sikercége

Az építőipar fejlődését számos tényező, az energiaárak drasztikus emelkedése, az alapanyagok drágulása, munkaerőhiány, technológiai elmaradottság hátráltatja, az igazán nagy veszélyt azonban valami más jelenti az ágazatban: a kommunikációs káosz. Ha a projektek résztvevői nem tudnak szót érteni egymással, ha a fontos információk beragadnak, borulhat minden. Az építőipari folyamatok teljeskörű digitalizációja megoldást kínál a felsorolt problémákra, de számos felhasználónak gondot okozhat, hogy az általa használt eszközökön állandóan váltogatnia kell a munkáját támogató alkalmazások, felületek között. A kilépés, belépés, kódolás, adatkezelés rengeteg időt, energiát emészt fel, ráadásul sokszor komoly számítástechnikai tudást, külső segítséget igényel. Ezt a problémát orvosolja Európa egyik meghatározó építőipari szoftvergyártó cége, a PlanRadar újítása, a PlanRadar Connect.
hirdetés

Az üzleti szféra és az IT szektor számára kifejlesztett integrációs, automatizálási megoldások vezető szakértője, a Workato által támogatott PlanRadar Connect bonyolult kódolás nélkül teszi lehetővé az ügyfelek által használt alkalmazások szinkronizálását, biztosítja a különböző technológiai megoldások zökkenőmentes összekapcsolását.

Az újításnak köszönhetően a PlanRadar felhasználói felgyorsíthatják a munkafolyamatokat, az adatkezelést, az információk továbbadását. Időt és pénzt nyernek.

(Fotó: Pixabay)

A PlanRadar Connect új funkciói a szoftver meglévő API-ját egészítik ki, így gyorsabbá és könnyebbé válik az integráció több mint 200 népszerű, az építőiparban is széles körben használt alkalmazással, például az Outlook, a Dropbox, a Jira, az SAP és a Microsoft Dynamics rendszerekkel.

Az API az angol „application programming interface” kifejezés rövidítése, ami magyarul „alkalmazásprogramozási felületet” jelent. Az API-k a fejlesztők munkáját úgy könnyítik meg, hogy hozzáférést biztosítanak egy adott szoftver vagy hardver utasításkészletéhez. A felhasználók számára pedig azt az előnyt biztosítják, hogy nem kell „ugrálniuk” a használni kívánt alkalmazások között, egy felületen tudnak elérni, kezelni mindent.

Az építőiparban egyre nagyobb szerepet kap a technológiai integráció és a szigetmegoldások kiváltása. A bécsi székhelyű, Magyarországon is ismert PlanRadar az újítás bevezetésével újabb fontos lépést tett a digitalizáció felgyorsítására, a munkafolyamatok hatékonyságának javítására, a projektek megvalósítását fenyegető kommunikációs káosz felszámolására.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo