hirdetés

Lehet, hogy az Ön cége lesz az év e-kereskedője?

Idén hatodik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a www.evker.hu oldalon szervezett közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg.
hirdetés

Az alapítók a díj meghirdetésével a hazai internetes kereskedelmet kívánják támogatni és népszerűsíteni. A versenyben mindazon vállalkozás részt vehet, amely online kereskedelmi tevékenységet folytat. A megváltozott szabályrendszernek köszönhetően idén harminc, a legtöbb internetes szavazatot elnyert és pályázatot is benyújtó vállalkozás közül kerülhet ki a győztes.

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a CIB Bank mint alapítók, valamint a Kirowski, mint főtámogató 2005-ben közösen hívták életre az Év Internetes Kereskedője Díjat. A kitüntető elismerést idén az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a benyújtott pályázat alapján a szakmai zsűri döntése szerint a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem fejlesztéséért, elismertetéséért. A szervezési feladatokban és zsűriben - az alapítókon, a főtámogatón kívül - részt vesz a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontja, valamint a SZEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) is.

Az idei közönségszavazás ismét a www.evker.hu oldalon folyik
2010. szeptember 21. és október 21. között.

A szervezők idén is nyereményjátékot hirdettek az interneten a közönségszavazók között. A játék keretében egy 100 000 forint értékű CIB bankkártya talál majd gazdára, amelyet az az internetes szavazó nyer el, aki elsőként a legpontosabban tippeli meg, hogy hány szavazatot fog regisztrálni a közönségszavazás időszaka alatt ahonlap. A nyeremény összegét a MasterCard biztosítja.

A közönségszavazás során értékelhető az a vállalkozás, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti. További feltétel, hogy a vállalkozás Magyarországon legyen bejegyezve, magyar nyelvű honlapja legyen, függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap), azaz az adott vállalkozás a honlapon értékesítést végezzen és a megrendelés a honlap felületén történjen (nem a vásárló írja a megrendelő e-mailt).

Idén először a díjért folyó versenyben való részvétel feltétele rövid pályázat benyújtása is.

A szakmai zsűri azt a harminc, legtöbb internetes szavazatot gyűjtő e-kereskedőt értékeli, aki 2010. október 21-éig a pályázatot is benyújtja. A pályázati adatlap a www.evker.hu honlapról tölthető le. A közönségszavazást követően kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a harminc legtöbb internetes szavazattal értékelt vállalkozás közül választja ki az Év Internetes Kereskedőjét. Az Év Internetes Kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, nyereménye egy értékes ólomkristály, továbbá az alapítók által tett felajánlások.

A zsűri a pályázaton megküldött információk elemzésével együtt értékeli - többek között - a vállalkozások üzleti modelljeit, az üzleti eredményeket, pályázott weboldal fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minőségét, az ismertséget, és nem utolsósorban, hogy mennyire felhasználóbarát.

A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is. A díjak ünnepélyes átadására 2010. november 9-én kerül sor.

hirdetés

Véleményvezér

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo