hirdetés

FB: összeolvad a Hirdetéskezelő és a Power Editor

Régebben a Power Editor volt az az eszköz, amiben megjelentek az új funkciók, és ez volt az, amelyikben könnyen tudtunk nagy tömegben hirdetéseket kezelni. Önálló funkciói voltak, és olyan felülete, ami eltért a Hirdetéskezelőtől.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

Aztán a két rendszer egyre jobban közelített egymáshoz, ma pedig már alig van különbség, írja a Közösségi kalandozások. Sőt, hamarosan teljesen eltűnik a különbség, hiszen a Facebook összeolvasztja a két rendszert. A jelek szerint megpróbálják megtartani mindkettő előnyét. Mi még nem látjuk egyik fiókunkban sem a változást, de a bejelentés alapján következőre számítunk akár már a következő napokban:

– Eltűnik a Power Editor a menüből, de az összes funkciója megmarad

Kép:Pexels

– A hirdetéslétrehozás során két lehetőség közül választhatunk: használhatjuk a Hirdetéskezelőből származó “vezetett létrehozást”, aminek itt a “teljes kampányok készítése” lesz a fedőneve. De használhatjuk a Power Editorból ismert gyors létrehozást, amivel kampány vázakat készíthetünk először. A Facebook automatikusan azt kínálja majd fel nekünk, amit gyakrabban használtunk, de lesz lehetőség később is váltani bármikor.

– A hirdetéskezelő megkapja a Power Editor korábbi “asszinkron” funkcióját. Vagyis ha új hirdetést készítünk, módosítunk, stb., akkor az nem történik meg alapból. Először rá kell kattintatni az ellenőrzés és a publikálás gombra. Ahogy ezt most is meg kell tenni a Power Editorban. A Facebook figyelmeztetni fog minket ha vannak publikálatlan változásaink a hirdetéskezelőben.

– Lesz lehetőségünk vázlatokat menteni, vagyis bármikor abbahagyhatjuk a hirdetés készítést ezentúl, lesz lehetőségünk utána folytatni.

– Egy helyre kerülnek a jelentések, amik eddig a Power Editorban és a Hirdetéskezelőben is megvoltak. Elvileg egyszerűbb lesz elemezni az adatainkat.

Szerző: Lévai Richárd RG Stúdió

Kulcsszavainkat is lenyúlhatja a konkurencia?
A weboldalak keresőoptimalizálása sok idő- és munkaráfordítást igényel, amelyet a legtöbb vállalkozás kiszervez erre szakosodott vállalkozásoknak. A SEO cégek a munkájuk során gyakran teljesen átalakítják a weboldalt, beleértve annak szerkezetét, szövegeit, technológiáját is. A SEO-t végző vállalkozás oldaláról pedig gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon ez az egyébként bonyolult szellemi tevékenység szerzői jogi védelemben részesülhet-e? Védi-e őket bármilyen jogi oltalom?
hirdetés

Véleményvezér

Szijjártó Péter nagyon örül az oroszbarát Fico győzelmének, a szlovákiai magyar szövetség bukására egy szót nem veszteget

Szijjártó Péter nagyon örül az oroszbarát Fico győzelmének, a szlovákiai magyar szövetség bukására egy szót nem veszteget 

A Kuciak-gyilkosságot követő 2018-as bukása után Robert Fico nagyobb orosz barátságot és kemény EU-ellenességet hirdetett.
9 milliárd forintnál tart a sámándob

9 milliárd forintnál tart a sámándob 

A 2015-ös milánói világkiállításra készült Sámándob-pavilon építésére a kormány 2,3 milliárd forintot adott, majd közel 2 milliárd forintot szavazott meg programokra, hogy mindez kiegészüljön egy további 900 milliós pótköltségvetéssel. Most újabb 4 milliárd forintnál tartunk.
Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból 

Tényleg egészen elképesztő, hogy a magyar vasút mennyire képtelen megfelelni a kor elvárásainak.
A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye

A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye 

Érdekes az állami kommunikáció. Miközben folyamatosan az infláció elleni harc hőseként mutatja magát be a kormány az élelmiszer áremelkedés felét a kabinet generálta.
Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban 

Igazságtalan, hogy külügyminiszterünk nem kapott lehetőséget a legújabb, nézőszámot döntögető reality showban. Pont ugyanúgy él és gondolkodik, mint az ott szereplők.
A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak

A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak 

A nyilvánosság előtt nagy hangsúlyt kapott, hogy az Európai Unió kizárta a hallgatóknak szóló Erasmus programból a modellváltó magyar egyetemeket. Kevesebben tudják, hogy a kutatók is bajba kerültek.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo