Új, minőségi üzleti kapcsolatokat ígér egy induló szolgáltatáskereső portál

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából – ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

A Szolgáltatáskereső a Brillit már meglévő céges adatbázisát felhasználva egy publikus – nemcsak vállalkozóknak, hanem magánszemélyeknek is elérhető – online felületet biztosít. Egyfajta interaktív vállalkozói marketplace-t, ahol bárki szabadon böngészhet a szolgáltatók és szolgáltatások között.

Hová fordulhatok? (Fotó: Pixabay)
Hová fordulhatok? (Fotó: Pixabay)

A vállalkozók így még több láthatóságot szerezhetnek: saját céges profilt hozhatnak létre, ahol megadhatják elérhetőségeiket, legfontosabb háttérinformációikat (például referenciáikat, tanúsítványaikat, díjaikat), illetve részletesen bemutathatják a szolgáltatásaikat – ezzel is növelve az ismertségüket leendő ügyfeleik körében. A szolgáltatást kereső magánszemélyek vagy cégek pedig sok időt és energiát megspórolva könnyedén találhatnak rá azokra a vállalkozókra, akikre épp szükségük van. Legyen szó akár építőipari- vagy marketing szakemberről, könyvelőről, webfejlesztőről, grafikusról vagy épp klímaszerelőről.

A Szolgáltatáskereső ugyanakkor hatékony és gyors megoldást nyújt a pályáztatásban és a költségtervezésben is, hiszen a megbízók másodpercek alatt kérhetnek és hasonlíthatnak össze árajánlatokat, amelyek közül gyorsan kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. Sőt, arra is lehetőségük nyílik, hogy a mások által megosztott vélemények alapján tájékozódjanak a leendő partnerről.

Egyre nehezebb az „üzleti partnerkeresés”

A Brillit.com eredeti ötlete abból a tapasztalatból indult ki, hogy a vállalkozóknak egyre nagyobb kihívást – több erőforrást és időt – jelent az új, minőségi üzleti kapcsolatok kialakítása. Legutóbbi, 400 hazai céggel készített felmérésük is erre mutat rá: a vállalkozások döntő többségének a logisztika (31 százalék), a könyvelés és bérszámfejtés (28 százalék), illetve az építőipari munkák (21 százalék) kapcsán van szüksége külső erőforrásokra, míg IT és a szoftverfejlesztésre kisebb arányban, 12 százalékban és 5 százalékban. A kutatás szerint azonban éppen ezeken a területeken ütköznek a cégek abba a nehézségbe, hogy csak nehezen találnak alvállalkozót vagy beszállítót – ez pedig hosszabb távon mind az üzletfolytonosságot, mind a profitszerzést veszélyeztetheti.

Véleményvezér

Lengyelországnak jót tett a kormányváltás

Lengyelországnak jót tett a kormányváltás 

A lengyel gazdasági csoda nem három napig tart.
Magyarország Európában az utolsó helyen az egészségügyi kiadások rangsorában

Magyarország Európában az utolsó helyen az egészségügyi kiadások rangsorában 

Mindenképpen javítani kellene a finanszírozáson.
Magyarország a technikai államcsőd felé tart, megszorítások jöhetnek

Magyarország a technikai államcsőd felé tart, megszorítások jöhetnek 

A világgazdaság számai egyre javulnak, miközben a magyar államháztartás senyved.
Magyar Péter szerint levitézlett, idegen nyelven nem beszélő magyar politikusok vannak Brüsszelben

Magyar Péter szerint levitézlett, idegen nyelven nem beszélő magyar politikusok vannak Brüsszelben 

Tényleg ciki Brüsszelben az idegen nyelvet alig tudó magyar képviselők jelenléte.
Jó hír, mégsem pusztul el a világ

Jó hír, mégsem pusztul el a világ 

Sokan úgy gondolják, hogy addig létezik a világ, amíg vannak méhek.
Hadházy Ákos küzd, mint malac a jégen

Hadházy Ákos küzd, mint malac a jégen 

Hivatalos volt-e Orbán Viktor legutóbbi útja Amerikába?


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo