hirdetés

Lecsaptak a magyar bírói karra

A magyar bírók eddig pazaroltak. Most lecsaptak rájuk kőkeményen, hogy az eddig dívó urizálásukat egyszer és mindenkorra megszüntessék.

hirdetés

Vonja vissza, de legalább alaposan értékelje át a kormány az állami intézményekben kötelezően bevezetett 18 fokos hőmérsékletről szóló rendeletét – követeli Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében az első hűvösebb őszi napok tapasztalatai alapján a Vasutasok Szakszervezete (VSZ). Meleg János elnök szerint már most látszik, amennyiben a kormány nem változtat ezen a szigorú – csaknem embertelen – kötelezettségen, tömeges betegállománnyal kell számolni a vasutasok körében.

Kávé és hideg (Fotó: Pixabay)Kávé és hideg (Fotó: Pixabay)

Szegény vasutasok mellett a Pesti Központi Kerületi Bíróság munkatársaihoz is elért a központi hideg zuhany. Értesüléseink szerint a 18 fok bevezetése mellett, először is elkobozták a bíróktól a klímakészülékek távirányítóját és összeszedték az elektromos fűtőberendezéseket. Ha esetleg valaki közülük mégis nagyon fázna és becsempészne egy saját kis fűtőberendezést, na az tilos. De még a mobiltelefonok munkahelyi töltése is tilos.

A hűtők nagy részét likvidálták, ezentúl folyosónként egyetlen darab lehet. Ugyanez a sors várt a kávéfőzőkre, mikrókra és vízforralókra. A partizán készülékeket elkobozzák. A legnagyobb vérveszteséget a kapszulás kávéfőzők internálása jelentheti, ezt ugyanis kvázi ajándékba kapták a bírók, amikor a ruhapénzüket meg elvették. Most se ruhapénz, se kapszula. Az pedig csak külön pech, hogy a kötelező talár nem egy bunda, hanem egy vékonyka lepelke.

Természetesen mindenben egyetértünk a kormánnyal. Nem is tudjuk elképzelni, eddig, hogyan lehetett olyan emberekre klímatávirányítót, hűtőket, mikrókat bízni, akik eközben humanoidok sorsáról, pénzéről dönthettek. Ezek a dolgok összeférhetetlenek nyilvánvalóan mindenki látja. Minderről pedig A tanú című film jut eszünkbe, amikor az egyik napon Gogolák elvtársnő egy térdhez közeli szoknyában jelenik meg Virág elvtárs előtt. A főnök ezt a jelenséget nem hagyhatja természetesen szó nélkül és közli is álláspontját kolléganőjével.

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!

Így történt ez most a kávékapszulákkal, maradtak a nyugat ópiuma, miközben teljes erővel megyünk előre és nem hátra.

hirdetés

Véleményvezér

Kielégül-e Kövér László?

Kielégül-e Kövér László?

Kövér László házelnök elvette Hadházy Ákos fizetésének nagy részét, mert a képviselő többször nem jelent meg az üléseken.
Nálunk akkor emelkedik a benzinár, amikor az olajár éves mélypontra esik

Nálunk akkor emelkedik a benzinár, amikor az olajár éves mélypontra esik

Az unortodox magyar gazdaságpolitika csodákat produkál. Mindig fordítva ülünk a lovon.
A vétójogok korlátozására készülnek az Európai Unióban

A vétójogok korlátozására készülnek az Európai Unióban

Földrengéserejű változásokat hoz az Európai Unióban az orosz-ukrán háború. A legbefolyásosabb vezetők egyszerűsíteni és gyorsítani akaják a döntéshozatalt.
A forintárfolyam gyengesége a magyar benzinmizéria mögött

A forintárfolyam gyengesége a magyar benzinmizéria mögött

Lenne benzin, ha nem lenne ársapka. Viszont még ársapka sem kellene, ha nem zuhant volna hatalmasat a forint árfolyama.
Kövér László magánháborút folytat Hadházy Ákos ellen?

Kövér László magánháborút folytat Hadházy Ákos ellen?

Kövér László házelnökről az a benyomása a külső szemlélőnek, hogy legszívesebben be se engedné a parlamentbe az egyik ellenzéki képviselőt, hiába is választották meg teljesen törvényesen a szavazók.
Már jégpálya is van Felcsúton

Már jégpálya is van Felcsúton

Egyik napról a másikra kinőtt a földből.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo