Perceken belül indul az árverés az FC Barcelona dedikált mezéért

December 18-án 10.00 és 18.00 óra között lehet licitálni arra a dedikált FC Barcelona futballmezre, amit a Colt Hungária Kft. jótékonysági árverésre bocsátás céljából vásárolt meg. A cég a befolyt összeget teljes egészében a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet javára ajánlja fel.

A legtöbb pénzt felajánló egy igazán egyedi mez tulajdonosa lehet: a Campeones (Bajnokok) felirat körül a 2017-2018-as szezon bajnokcsapata tagjainak aláírása látható. Az árverezésre december 18-án kerül sor, a licitet a www.colt-info.hu oldalon lehet megtenni 10.00 és 18.00 között.

Az együttműködés nem új keletű: a Colt idén kilencedik éve támogatja adományaival a kórházat a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány bevonásával.  Az Alapítvány a kórházi ellátás színvonalának javítása iránt elkötelezett cég segítségével tavaly például 2 capnostat készülék került az intézménybe 1,5 millió Ft értékben. A felajánlásból beszerzett capnostat gépek az intenzíven fekvő beteg gyermekek kezelését teszi korszerűbbé. Ezek a lélegeztető gép-tartozékok a kis betegek légzéselemzését segítik, például azzal, hogy a széndioxid kibocsátás értékeit elemezve hozzájárul a beteg gyermekek kezelésének hatékonyságához. Emellett azonban a kórházban még számtalan eszközre, fejlesztésre lenne szükség, amiben Colt cégre az intézmény tartósan számíthat. Ennek az együttműködésnek része a hamarosan induló jótékonysági árverés is, amely bevételéből egy fiberoszkóp vásárlását tervezi a kórház.

Bajnokok Barcelonából a gyógyuló gyerekekért

Az egyedi mez árverésének célja annak a közel 3 millió forintnak a megszerzése, amellyel a fiberoszkóp berendezés megvásárolható. „A fiberoszkóp egy olyan flexibilis, száloptikás eszköz, amit az orron/szájon keresztül bevezetve meg tudjuk vizsgálni a garatot, gégét, légcsövet, hörgőket. Le tudjuk szívni az ott levő kóros váladékot, mintát tudunk venni laboratóriumi/szövettani vizsgálatra.” - tudtuk meg Dr. Kiss Gabriellától, a Heim Pál intenzív osztály osztályvezető főorvosától.

„Egyáltalán nem véletlen, hogy a mi cégcsoportunk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány támogatója.” – árulta el Csordás Zoltán. - „Mint édesapa, természetesen egyébként is érdekelt vagyok a gyermekintézmények sorsa kapcsán, de különösképpen megérint, ha gyermekek szenvedéséről hallok, olvasok. Emellett meggyőződésem, hogy manapság sokkal nagyobb szükség van a civil társadalom összefogására egy-egy jó ügy érdekében, mint valaha. Cégvezetőként pedig úgy vélem, a gazdaság szereplőinek egyértelműen feladata társadalmi ügyekben határozottan szerepet vállalni.”

A jótékonyági árverés a szintén jótékonysági aktivitásáról ismert barcelonai Futballarium étterem segítségével és közreműködésével valósulhat meg, akiktől Csordás Zoltán, a Colt ügyvezető igazgatója beszerezte az FC Barcelona dedikált mezét.

Véleményvezér

Kimaradtak a pedagógus-béremelésből a gyermekvédelmi gyámok

Kimaradtak a pedagógus-béremelésből a gyermekvédelmi gyámok 

Vannak még gondok a gyermekvédelem területén.
Megszületett az első magyar extra szűz olívaolaj, nem tréfa

Megszületett az első magyar extra szűz olívaolaj, nem tréfa 

Egy álom lett kézzelfogható igazság.
Szenved Európa, kivétel litvánok és lengyelek

Szenved Európa, kivétel litvánok és lengyelek 

Nem bízunk a pozitív pénzügyi jövőnkben.
Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút 

Köszörüljük ki a csorbát üzeni Magyar Péter azoknak, akik eddig azért bírálták, mert baloldali médiumoknál beszélt.
Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben

Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben 

90 forint felett egy zloty ára.
Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo