Jótékonykodni akar? Kaphat egy évet!

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette „Többet érsz" programját, melynek keretében a szerencsés pályázók - teljes munkaidőben - egy éven keresztül dolgozhatnak „Angyalként" egy-egy általuk kiválasztott magyarországi civil szervezetnél. Fizetésüket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja.

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2009-ben rendhagyó kiállítással hirdette meg az egyéni felelősségvállalást támogató programját. A program népszerűsítésére a Vodafone alapítványa ruhatervező pályázatot hirdetett művészeti iskolák hallgatói körében, illetve elismert hazai divattervezőket kért fel egyedi ruhatervek elkészítésére. A fiatalok feladata különleges munkaruha tervezése volt főállású, közhasznú feladatot vállaló „Angyalok" számára. Az Uránia Nemzeti Filmszínházban látható kiállításon a zsűri által legjobbnak ítélt ruhák mellett Anh Tuan, Nanushka, az Artista, a Je suis Belle, és a USE  által megálmodott és megvalósított kreációk is megtekinthetők május 7-ig.

Az idei „Többet érsz" program pályázati felhívására 2009. május 24-ig lehet jelentkezni a http://www.tobbetersz.hu/ honlapon található pályázati űrlap kitöltésével. A részletes pályázati feltételekről ugyanitt tájékozódhatnak az érdeklődők. A sikeres pályázókat és programjukat többkörös elbírálási folyamat végén, várhatóan 2009 júniusának második felében mutatják be. A pályázatok elbírálásában a Vodafone Magyarország Alapítvány Kuratóriumának munkáját az Önkéntes Központ Alapítvány és a Vodafone humán erőforrás szakemberei mellett Béres Zsuzsa, az Elle magazin és Mihalicz Csilla, a Nők Lapja újságírói segítik.

Itthon tavaly indult a program

A „Többet érsz" program a Vodafone alapítványok jótékonysági kezdeményezése, mely 2002-ben indult, a mobilszolgáltató új-zélandi alapítványától.  A program alapötlete szerint lehetőséget kell adni az embereknek, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat.

A Vodafone Magyarország Alapítvány először 2008-ban hirdette meg a pályázati lehetőséget, akkor több mint 150 pályázó közül négy nyertest választott ki az Alapítvány Kuratóriuma. A győztesek 2008 őszén kezdték meg munkájukat az általuk kiválasztott civil szervezeteknél: Domszky Zsófia a Mosoly Alapítványnál, Pálfi Annamária az Oltalom Karitatív Egyesületnél, Legoza Judit a debreceni ÉLETFA Önkéntes Központnál és Herpainé Márkus Ágnes a Szociális Innovációs Társulásnál. Az általuk megvalósított programok eredményeiről a „Többet érsz" program honlapján olvashatnak részletesebben.

Véleményvezér

Már csak az aluliskolázottaknál dübörög a Fidesz

Már csak az aluliskolázottaknál dübörög a Fidesz 

Már gyurcsányozni sem érdemes.
Hatalmas metrót épít a mindössze 300 ezer lakosú Kolozsvár

Hatalmas metrót épít a mindössze 300 ezer lakosú Kolozsvár 

Világváros lesz Kolozsvárból.
A Facebookon Orbán Viktoron mulatnak

A Facebookon Orbán Viktoron mulatnak 

Nem is volt, de azért megszüntetnék.
Példátlan helyzet, közadakozást kezdeményezett a Bethesda Gyermekkórház, hogy egy műtőjét működtetni tudja

Példátlan helyzet, közadakozást kezdeményezett a Bethesda Gyermekkórház, hogy egy műtőjét működtetni tudja 

Miközben az elit gátlástalanul urizál, már az alapszolgáltatások sem működnek.
Lázár Jánosnak nem megy a Fanta-matek

Lázár Jánosnak nem megy a Fanta-matek 

A Fanta-botrány és a műbalhé.
Magyar Péter szerint egy fideszes képviselő titokban megszavazta az Európai Parlament elnökének a néppárti jelöltet

Magyar Péter szerint egy fideszes képviselő titokban megszavazta az Európai Parlament elnökének a néppárti jelöltet 

Újraválasztották Roberta Metsolát az Európai Parlament elnöki tisztségébe.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo