hirdetés

Na, kivel van az erő?

 

hirdetés

Gyermeke is gyakran játszik láthatatlan fénykarddal? Esetleg Yoda pózban meditál? Ne rémüljön meg, semmi gond, csupán a Star Wars rajongói időszak köszöntött be nála. Az új őrület maga után vonja a tényt, hogy hamarosan Star Wars tárgyak tucatjaira lesz szükség gyermeke rajongói éhségének csillapítására. Szerencsére, most összeszedtük a legnépszerűbb darabokat a kínálatból.

Hasznos játékok A Trefl már többször is bebizonyította, hogy milyen széles kínálattal rendelkezik a puzzle-ök terén. A lelkes kis jedik első számú feladata a BB8, kis droidot ábrázoló puzzle kirakása. A kiképzés jellege: logikai, elmejáték. Fejlődési területek: logikai készség, térlátás, problémamegoldó képesség. A megtanulandó lecke: egy jó jedi legfőbb erénye a kitartás és a türelem.

Szóval, a Star Wars puzzle-t kirakva egy olyan különleges remekművet kapunk, amelynek körvonalai éjszaka világítanak, így a gyerekek vagy akár a felnőtt rajongók is a szoba díszeként is alkalmazhatják kreációjukat.

Kép: jatekajandekaruhaz.hu

Star Wars lakosztály Habár azt nem merem állítani, hogy vannak olyan fanatikus rajongók, akik egy űrhajóban alszanak, de az biztos, hogy sokan szeretik feldobni szobájukat, lakásukat Star Wars elemekkel. Erre a célra kifejezetten ajánlható a filmek emblematikus űrhajója, az Ezeréves Sólyom, vagy másnéven a Millenium Falcon. A habszivacs alapú Sólyom kötelező eleme minden rajongói szobának!

Mit szólna egy kispárnához? Hogyan mutatna kisfia ágyán egy Darth Vader ábrázolású kispárna? Esetleg egy játéktartó vödör? Ha még nincs meg gyűjteményében, szerezze meg fénysebességgel, a Szoti játékbolt birodalmi játékai közül!

Az erő táplál Habár otthon már minden a kis jedi kényelmét szolgálja, azonban egy jedi tanonc büszkén jedi, és ennek mindenben tükröződnie kell. Yoda étkészletével friss elemózsiára lelhet. A szett támogatja a napi energiabevitel minden formáját, hiszen tartalmaz 1 darab pocelán lapos- és mélytányért, illetve 1 darab porcelán bögrét is. De ha jobban esik Vader Nagyúr asztaláról az étel, akkor ilyen ábrázolású szett is vásárolható.

Természetesen, a “földi” iskolába is magukkal vihetik Star Wars szeretetüket. A témához illő szendvicsdobozokba megannyi finom falat elfér, hogy tízóraira és uzsonnára se maradjanak üres pocakkal a kis jedik. Ráadásul, sajátos külsejének köszönhetően minden szem rászegeződik majd.

A Star Wars nem egy egyszerű film, hanem valóságos életérzés, hiszen minden idők egyik legsikeresebb filmsorozata. Lepje meg gyermekét a különlegességek egyikével, és éljék át együtt a birodalmi hétköznapokat!

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo