Mini online tréning az öntapadós fóliáról

A kreatív és stílusos otthonszépítés nem biztos, hogy a drága kiegészítőkön és a luxuscikkeken múlik. Számtalan olyan lakásfelújítási vagy -átalakítási megoldás létezik, amelyet korrekt áron és kiváló alapanyagokból is kivitelezni lehet. Dekoráláshoz, felújításhoz vagy csak stílusváltás okán is vonzó alternatívát jelent az öntapadós fólia. Használata végtelenül egyszerű, alkalmazásához nem szükséges szakembert hívni, mi magunk is játszi könnyedséggel megvalósíthatjuk elképzeléseinket. Egyszerűen és gyorsan tehetjük lakókörnyezetünket hangulatossá, korszerűvé és ezzel élhetőbbé.

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Tanuljunk fóliázni!

Nem kell megunt vagy kissé megkopott, de még jól használható bútorainkat azonnal újra cserélni. Szánjunk rá időt és próbáljuk meg saját kezűleg rendbe tenni az avítt darabokat. Előszobai, beépített gardróbszekrény vagy konyhai csempefal? Egyik felújítása sem jelenthet gondot, ha a megfelelő öntapadós fóliára rátalálunk. Otthonunk minden helyiségébe találhatunk fóliát vízszintes, függőleges felületre, falra, üvegre, csempére, de akár padlóra is.

A dekorációs célok mellett felújításra is kiválóan alkalmasak, akár ágykeretek, ajtók fedésére is. Maga a fóliázás sem ördöngösség, de azért nem árt néhány alapvető információval és technikai fogással megismerkednünk, mielőtt belevágnánk a munkába. Ehhez nyújt szakszerű és praktikus segítséget Fóliás Juci legújabb videó sorozata.

Kép: foliasjuci.hu

Kis gyakorlás, nagy tudás

A Mini Tréning létrehozását az az igény hívta életre, hogy a fóliázás során felmerülő összes témakört, részletesen kibontva, a fóliázók közössége elé tárják. Regisztrációt követően, az első videót megtekintve lehetőségünk lesz egy teszt kitöltésére. Amennyiben a tesztet kitöltjük, a továbbiakban hozzáférhetünk a sorozat soron következő videójához. A Mini Tréning kisfilmjeiből minden, a fóliázáshoz szükséges információt megtudhatunk.

Az online oktatáson való részvétel teljesen ingyenes, de regisztrációhoz és az első teszt kitöltéséhez kötött. A videók elérhetősége közvetlenül az általunk megadott e-mail fiókba érkezik. A saját tempónkban tanulhatunk, és tudásunkról számot vethetünk a videók végén található tesztek kitöltésével. További ösztönzésként a tesztek kitöltői ajándékra is bizton számíthatnak.

A tréningen túl

Fóliás Juci weboldalán nemcsak számos oktatóanyagot találunk, hanem a webshopból azonnal meg is rendelhetjük a kiválasztott fóliát. Ha bizonytalanok vagyunk a fóliákkal vagy magával a fóliázással kapcsolatban, akkor több termékminta csomagból és fóliázó készletből is válogathatunk.

A termékmintákkal kipróbálhatjuk a különféle típusú fóliákat, míg az Otthonszépítő Csomag és a Teszek egy próbát csomag a fóliázáshoz szükséges alapeszközöket is tartalmazza. Minőségi fólia, egy jó szike, kis kézügyesség és némi bátorság: ennyi kell, és már kezdhetünk is fóliázni!

Véleményvezér

Magyar Péter szerint választási csalás történt a külföldön élő magyarok szavazataival

Magyar Péter szerint választási csalás történt a külföldön élő magyarok szavazataival 

Valami bűzlik Dániában mondaná Shakespeare.
Orbán Viktor kormányzása óta nagyot zuhantak a magyar nyugdíjak GDP arányosan nézve

Orbán Viktor kormányzása óta nagyot zuhantak a magyar nyugdíjak GDP arányosan nézve 

Mennyire becsüljük meg nyugdíjasainkat?
Megbukott a lombkorona nélküli lombkoronasétányt építő polgármester

Megbukott a lombkorona nélküli lombkoronasétányt építő polgármester 

A vidéket még mindig a Fidesz uralja.
Hatalmas adóemelésre készül Putyin

Hatalmas adóemelésre készül Putyin 

Fogy Moszkva pénze, jön tehát a hadisarc.
A Brexit rajongók azt ígérték, csökkentik a bevándorlást, ehhez képest fordítva történt

A Brexit rajongók azt ígérték, csökkentik a bevándorlást, ehhez képest fordítva történt 

Az Egyesült Királyság gazdasága mindig is a világ egyik legliberálisabb területe volt, úgy akartak szigorítani, hogy ezen az elven nem változtattak. Meg is lett az eredmény.
Háromszoros áron vettük meg a repteret a görögökhöz képest

Háromszoros áron vettük meg a repteret a görögökhöz képest 

Ez a vásárlás nem vonul be a magyar államosítások aranykönyvébe.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo