hirdetés

Irány a konditerem!

Biztosra vehető, hogy a járványhelyzet elmúltával, a konditermek látogatottsága újra a régi lesz! Sőt, a sok mozgás nélkül töltött hét után talán végre többen is úgy döntenek, hogy a rendszeres sportolást beépítik a mindennapjaikba. A konditerem sok szempontból ideális választás: súlycsökkentésre, állóképesség- és izomzatnövelésre, rehabilitációra és egészségmegőrzésre is kiváló helyszín.
hirdetés

Minőségi gépekkel, egyéni vagy csoportos foglalkozások keretében, mindenki a saját adottságaihoz és elképzeléseihez mérten tud edzeni. Nemtől, kortól függetlenül, időbeli és időjárási korlátok nélkül. Ahhoz, hogy egy konditerem igazán professzionális legyen, sok feltételnek kell teljesülnie.

Új és még újabb

A Mánia Fitness csapata teljes körű konditermi szaktanácsadással és eszközparkkal támogatja új és régi fitnesztermek kialakítását. Kínálatukban a legnagyobb fitness márkák eszközeit, berendezéseit is megtalálja. Az új gépek mellett felújított, minőségi konditermi felszerelések is szerepelnek a választékban. Akár 70%-ot is spórolhat a gépek fogyasztói árából, ha Ön a felújított berendezések mellett dönt!

A felújítás kiterjed a mechanikai, elektronikai és esztétikai munkálatokra is. A felújított gépek mind megjelenésükben, mind műszaki állapotukban is kifogástalan minőséget képviselnek! Mint konditerem-tulajdonos, Ön a gépek karbantartását, teljes körű szervizelését is nyugodt szívvel rábízhatja a Mánia Fitness szakértő munkatársaira.

Inspiráló környezet

Egy edzőterem látogatottsága függ a hely felszereltségétől, a szakértői háttértől, a szolgáltatások minőségétől és a hangulattól. Hatékony és sikeres edzés csak ott végezhető, ahol a sportolni vágyók biztonságos környezetben dolgozhatnak a kitűzött cél elérésért. Ha Ön is profi konditermet kíván üzemeltetni vagy régi edzőtermét szeretné korszerűvé és vonzóvá tenni, kérje profik segítségét!

Amennyiben új edzőtermet nyitna, vegye igénybe a Mánia Fitness létesítménytervező lehetőségét! Tapasztalt és szakképzett fitneszszakértők segítenek abban, hogy az adott hely kialakítása és felszereltsége megfeleljen a felhasználói igényeknek. Az eszközök, berendezések elhelyezése, a gépek kiválasztása, a tervek elkészítése mind a szolgáltatás részét képezik.

Finanszírozás és tanácsadás

Akár egy régi konditerem megújulásáról, akár egy új megnyitásáról van szó, a pénzügyi feltételek megteremtése kihívást jelenthet. A Mánia Fitness ebben is hathatós segítségére van a tulajdonosoknak, hiszen többféle pénzügyi megoldást tud ajánlani a felmerülő problémákra.

Támaszkodjon a cég több évtizedes tapasztalatára! A fitneszpiac ismerete, a kiterjedt kapcsolati háló, a szakmai tudás mind az ügyfelek rendelkezésére áll! Fenntartás, gépvásárlás, szerviz? Bármilyen problémával is találkozik, forduljon bizalommal a cég munkatársaihoz!

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo