hirdetés

A pénztárcabarát vodka

A vodka alapvetően nem egy drága ital, még a legnevesebb gyártók által fémjelzett palackokban található átlátszó, testet-lelket átmelegítő nedűhöz is viszonylag kedvező áron lehet hozzájutni. Vannak olyan helyek, ahol már maga a beszerzési ár is annyira kedvező, hogy már az megér egy koccintást.
hirdetés

A vodka fogyasztása

A vodka fogyasztása többféleképpen történhet, Magyarországon nincs különösebb hagyománya és kultúrája, azonban tőlünk keletebbre néhány országban nemzeti italnak számít. Ennek ellenére hazánkban is roppant népszerű, és sokan választják ezt az italt alkoholfogyasztásnál. Ez annak is köszönhető, hogy igen változatosan fogyasztható, illetve van egy különleges tulajdonsága, ami miatt rengetegen kedvelik. Ez a speciális tulajdonság pedig nem más, mint az, hogy nem rendelkezik olyan erős illattal, mint sok más ital, így azok is le tudnak belőle gurítani néhány pohárkával, akiket az alkoholos italok jellegzetes illata tart vissza ezen nedűk fogyasztásától.

Vannak, akik nem szívesen öntik fel a vodkát, inkább tisztán szeretik fogyasztani, viszont vannak olyanok is, akik előszeretettel adnak hozzá narancslevet vagy más üdítőitalt, és kortyról kortyra fogyasztják, mint egy hűsítő, kellemes italt. Ezenfelül még fontos az is, hogy az ízesítetlen vodka nagyszerű koktélalapanyag, ez annak köszönhető, hogy anélkül tud erős alkoholszintet adni egy-egy koktélnak, hogy az ízvilágával dominálná az egész italkeveréket. Szerencsére az ízesítetlen vodkák közül bármelyiket lehet akár magában, akár felengedve is fogyasztani.

A vodka kiváló ital egy-egy emlékezetes esemény megünneplésére, de akár egy keményen átdolgozott nap utáni koccintáshoz is nagyszerű, természetesen az otthon magányában, a nap lezárásaként is üdítően hathat egy-egy korty. Üdítővel kiegészítve pedig igazi frissítő élményt tud nyújtani. Amennyiben éppen ilyen italt keresel, akkor mindenképpen érdemes szétnézned a Prémium Italnagykereskedés Online vodkakínálatában.

Az ízesített vodkák

Vodkák esetében érdemes pár szó erejéig megemlíteni az ízesített vodkákat is. Az elmúlt néhány évben egyre divatosabbak és népszerűbbek lettek az ízesített alkoholos italok, elég csak a rengetegféle ízesítésben kapható sörökre gondolni. Erre a trendre a vodkagyártók is felfigyeltek és reagáltak, így napjainkban már számos gyártó kínálatában lehet találni ízesített verziókat is. Az ízesített vodkáknak köszönhetően már nem kell a fogyasztónak saját kezűleg bekevernie az italokat, így már rövidital formájában is lehet különböző ízvilággal megtámogatott vodkákat fogyasztani. Ráadásul ezek sem tartoznak a drágább italok közé, ennek köszönhetően súlyosabb anyagi vonzat nélkül lehet feltölteni ízesített vodkákkal a bárszekrényt vagy a kamrát.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo