hirdetés

Egy Samsung, melyre emlékezni fogunk

Szeptembertől a régióban elsőként Magyarországon is megvásárolható a világ egyik legvékonyabb notebookja, a Samsung 9-es sorozat, amely páratlanul elegáns megjelenése mellett teljesítményével is kiemelkedik a hordozható számítógépek élmezőnyéből. A készülék sorozatszáma is utal a kivitelezésre, hiszen a 9-est többen tekintik a tökéletesség számának, mások szerint a 9 a küzdőképesség szimbóluma. Egy biztos: a Samsung új notebookja egyszerre biztosítja az elegáns megjelenést, a gyors használatot és a nagy tárolókapacitást.

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

hirdetés

A mindössze 16,3 mm vékony hordozható személyi számítógépet 13,3 hüvelykes, 1366x768 képpont felbontású, LED-háttérvilágítású kijelzővel szerelték fel. A készülék tömege csupán 1,31 kg, így garantáltan nem fogja lehúzni senkinek sem a vállát. A 9-es sorozatú Samsung notebook igazi társa lesz azoknak, akik egy stílusos, megbízható, hosszú üzemidejű számítógépet keresnek, amely már megjelenésével is alátámasztja tulajdonosának komolyságát. A kiemelkedő belső tulajdonságok az eddig csak a repülőgépgyártásból ismert speciális fémből, az ún. duralumíniumból készült borítással válnak teljessé. Ez az anyag könnyebb, de mégis masszívabb az alumíniumnál.

Az akár 7 óra használati idő, valamint a matt képernyő 400 nit-es fényereje kültéri használat esetén is nagyfokú szabadságot biztosít, félhomályban és sötétben pedig a billentyűzet praktikus, szabályozható és ki is kapcsolható háttérvilágítása könnyíti meg a gépelést. A készülék belső memóriáját ezúttal nem az itthon „winchesterként" ismert megoldás, hanem az úgynevezett SSD memória biztosítja, mely gyorsabb és jobban ellenáll a rázkódásnak, illetve ütéseknek, mint az eddig használt korábbi technológia.

„Az új, 9-es sorozatú Samsung notebook olyan termék a portfolióban, amelyre még évek múlva is emlékezni fognak a felhasználók" - mondta el Szabó Pál, a Samsung IT divíziójának vezetője az új csúcsgép magyarországi értékesítése kapcsán tartott tájékoztatón.

hirdetés

Véleményvezér

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.
Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa

Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa 

A független országgyűlési képviselő láthatóan igyekszik felülmúlni az általa feltárt lombkorona nélküli lombkoronasétány ügyet. Lehet most sikerült, mert a magyar pénzlopási kreativitás határtalan.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo