Ugrásra készen álló dezertőrök a Fideszben

Török Gábor szerint figyelik egymást a fideszes politikusok, hogy lesz-e dezertőr. Magyarország legjobb politológusának szavait érdemes komolyan venni. Információit megbízható, hiteles helyekről szerzi, nem az a hablatyoló, mellébeszélő közszereplő.

Török Gábor 24.hu-nak adott interjúja nagy riadalmat okozott a Fideszben. A kormánypárti Magyar Nemzet publicistája azonnal azzal vádolta meg a szakembert, hogy zavarkeltés a célja. Jelesül a kormánypártok táborának elbizonytalanítása.

Érdemes tehát azonnal megnyugtatni a Fidesz hívőket. Rövidtávon nem lesznek dezertálók, bár kétségtelenül vannak, akik ugrásra készen állnak. A Magyar Péter elleni példátlan, több százmillió forintos lejárató kampány ugyanis legkevésbé a renegátnak szólt, sokkal inkább a fideszeseknek, akik így kaptak kőkemény figyelmeztetést.

Így jár az, aki elárulja Orbán Viktort

A miniszterelnök fejében a neonreklám azt üzeni, a status quo megőrzése mindenáron. Ha valaki ezt a szabályt megszegi, akkor kiadatik a parancs: minden csőből rálőni. Ez az a pillanat, amikor kiengedik a párt pitbulljait (belső fideszes szakkifejezés) a ketrecből, ők rávetik magukat az áldozatra és véres cafatokra szaggatják nagy nyilvánosság előtt. A karaktergyilkos kommandó tagjai egymással vetekedve gyalázzák a kiszemeltet a következő parancs megérkeztéig. Meg kell érteni, hogy önmagában Magyar Péterért soha nem lett volna ekkora kampány. Az akció ugyanis vele szemben éppen kontraproduktív eredményt hozott. Olyan több százmillió forintos reklámot kapott, amely nélkül soha nem érte volna el a választásokon a 30 százalékos csodaszámot, celeb magasságokba emelkedve. A kampány tehát egyértelműen a fideszesek megfélemlítését szolgálta, a tábor kompromisszumok nélküli egyben tartását. Legény legyen a talpán, aki ezek után dezertálni merne. Őszintén szólva a mai Fidesz nem is az a párt, amelyik halált megvetően bátor tagjairól lenne híres. Emlékezzünk csak Szájer József szánalmas menekülésére a világjárvány idején Brüsszelben, amikor a helyi rendőrség, a kijárási korlátozás miatt illegálisan tartott homoszexuális szexpartin rajtaütött, ő meg egy ereszcsatornán lemászva próbált elmenekülni, hátizsákjában droggal. A párt mai tagjaira inkább a szolgai alázat, a haszonlesés jellemző, mint a bátorság.

Véleményvezér

Kiderült, hogy milyen típusú orosz rakéta találta el a kijevi gyerekkórházat

Kiderült, hogy milyen típusú orosz rakéta találta el a kijevi gyerekkórházat 

Példátlan állami terrorcselekmény volt.
Croissant mindössze 2 ezer 500 forintért

Croissant mindössze 2 ezer 500 forintért 

Régen a lángos egy olcsó népi eledel volt, ma már egy másik kategória, ahogy sok egyéb élelmiszer is.
Varga Judit, Magyar Péter exneje jó párt választott a régi helyébe

Varga Judit, Magyar Péter exneje jó párt választott a régi helyébe 

Egy különleges közbeszerzés furcsaságai.
Hadházy Ákos újabb gyöngyszemet talált a piliscsabai erdőben

Hadházy Ákos újabb gyöngyszemet talált a piliscsabai erdőben  

2,2 milliárd forintból, EU-s támogatással épül egy tűzoltólaktanya. 
Ilyet még nem látott, újabb luxus bölcsődét talált Hadházy Ákos

Ilyet még nem látott, újabb luxus bölcsődét talált Hadházy Ákos  

i bölcsőde EU-s támogatással, 220 millióból épült Ürömön, leginkább egy villára hasonlít. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo