hirdetés

Tóth Gabi és a nyilvánosság

Átlagosan 300 percet, vagyis öt teljes órát tölt el naponta a televízió előtt a négyévesnél idősebb korosztály Magyarországon. Ébrenlétünk, vagyis aktív életünk harmadát kötik le tehát a képernyők, de egyáltalán nem mindegy kik jönnek be és hogyan lakásainkba.

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

hirdetés

Van egy mondat manapság a közéletben, amitől minden komoly embernek a háta lúdbőrzik. Most éppen Tóth Gabi Facebook oldalán olvashatjuk.

Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal.

Ezt a kiváló gondolatot épp azok a celebek mondják, akiknek a magánélete a kutyát sem érdekelte volna soha, ha ők nem tolják az orrunk elé éveken keresztül. Kőkeményen, erőszakosan, saját megittasodott exhibicionizmusuktól vezetve. Amikor szükségük van a nyilvánosságra gyermekeiket sem kímélik, ötlettelenül teszik őket a kamera elé, hogy a védtelen kiskorúakon keresztül újra és újra önmagukat tudják fényezni. Tóth Gabi június 19-én Facebook oldalán gyermekét kezében tartva számol be kislánya evési problémáiról.

Hannikával belecsaptunk az ovis-ügyekbe, én pedig csak pislogok, hogy papírforma szerint hozzuk is a várt változásokat. Alvás ✅ Játék ✅ viszont az a fránya evés…

A fényképen természetesen Tóth Gabi arcában gyönyörködhetnek premier plánban a rajongók, így a kislány csak statiszta édesanyja nyomulásában. Biztosak lehetünk mindannyian abban, hogy nem a gyerek kérte ezt a fotózkodást. A post annak a négy és fél ezer rajongónak szól, akik lájkolták ezt a nagyon édi-bédi kis bejelentkezést.

Delejező tekintettel néz a celeb a kamerába (Fotó: Facebook)
Delejező tekintettel néz a celeb a kamerába (Fotó: Facebook)

Ezek a celebek és producereik úgy naponta hívogatják a kereskedelmi televíziók gyártásvezetőit, hogy éppen milyen nagyszerű dolgok történtek velük. Mennyire fantasztikus, új tetoválást tettek a testükre és milyen szívesen megmutatnák valamelyik testmélyedésüket a világnak, hiszen olyan nagyon régen nem szerepeltek ebben vagy abban a műsorban. Így ismerhettük meg annak idején például a herezacskó-vasalás rejtelmeit sokak nagy gerjedelmére. Ha pedig állapotos éppen egy celebhölgy, akkor már gömbölyödő hasukat is szívesen mutogatják a kereskedelmi médiában, a bennük csücsülő ébredező élettel.

hirdetés

Véleményvezér

Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo