hirdetés

Orbán Viktor és a Csillagok háborúja

A múlt hét szenzációja kétségkívül Orbán Viktor két bejelentése volt, amelyeket a Konzervatív Politikai Akció Konferenciára (CPAC) tartogatott. Az egyik miszerint biológiai fegyverrel támadtak hazánkra, a másik pedig, hogy Magyarország egy inkubátorház.

hirdetés

Szinte biztosak lehetünk abban, hogy a miniszterelnök beszédírója Star Wars rajongó. A szónoklat egy hasonló galaxisban játszódik, ahol a jók és rosszak életre-halálra menő küzdelmet folytatnak egymással. Néhány apró különbség azonban észrevehető. A film rosszai Halálcsillagot építenek, egy olyan űrállomást, amely „szuperlézer” elnevezésű fegyverével egész bolygók elpusztítására képes. Orbán Viktor szerint ellenségei viszont egy laboratóriumot alkottak, ahol olyan biológiai fegyvert állítanak elő, amely nemzetek szétporlasztására képes.

Egy biológiai fegyverrel van dolgunk. Egy vírustámadást indítottak ellenünk. Ezt a vírust a progresszív liberális laboratóriumokban fejlesztették ki. Ez a vírus a nyugati világ legsebezhetőbb pontját támadja, és ez a nemzet. Ez egy nemzet-felemésztő vírus, amely a nemzeteinket atomra bontja és szétporlasztja.

A másik különbség, hogy a film gonosztevője Darth Vader (született: Anakin Skywalker), míg Orbán Viktoré, ki más lehetne, mint Soros György (született: Schwartz György).

Nincs mit tenni: ember tervez, Isten végez. A magyar kísérlet világhírnevét valójában Soros Györgynek köszönhetjük. Hiába, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Ha Soros György nem támadja meg Magyarországot, nem hirdeti meg a programját, hogy illegális bevándorlók millióit akarja a zsoldjában álló NGO-k segítségével Európába telepíteni, akkor mi soha nem kerültünk volna a világsajtó címoldalára.

Orbán Viktor beszédéből az derül ki, hogy egy „földi Halálcsillagban”, a progresszív liberális laboratóriumokban lézerfegyverek helyett vírusokat gyártanak.

hirdetés

Véleményvezér

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.
Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Különös hangfelvételt hozott nyilvánosságra Hadházy Ákos független képviselő, aki azt jósolja, nem sok minden változik a magyar végrehajtás korrupt gyakorlatában.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo