hirdetés

Nyereményt érhet az uniós tudás

Szeptember 21-étől 13 héten át tesztelhetik tudásukat a Privátbankár olvasói az Európai Uniós Kvízjátékban. Már egyetlen tesztsor kitöltésével is hasznos ajándékokhoz juthatnak a játékosok, de aki kitartóan játszik, értékes nyereményekkel - és persze értékes tudással - gazdagodhat!
hirdetés

December 21-éig hetente egy fordulót rendeznek, így összesen 13 héten át tart a Privátbankár által szervezett Európai Uniós Kvízjáték. Nyolc témakörben válogatták össze különböző nehézségű kérdéseket, melyeket gyakorlásképp regisztráció nélkül, azaz versenyen kívül is kitölthetnek a játékosok. Érdemes azonban beszállni a versenybe is: minden munkanapon ajándékot sorsolnak ki azok között a regisztrált játékosok között, akik legalább egy teljes tesztet kitöltenek, annak eredményétől függetlenül. A tesztek mellett párkereső és képfelismerő játékokkal is próbára tehetjük gyorsaságunkat, európai uniós ismereteinket, de szerencsénket is tesztelhetjük.

A tesztek kitöltéséért, illetve a képek felismeréséért a helyes válaszok és az igénybe vett idő függvényében a játékosok pontot kapnak. Aki szeretné összemérni tudását versenytársaival, vagy nem szeretné az ajándékhoz jutást teljes mértékben Fortuna kegyeire bízni, hetente akár 10 alkalommal is játszhat. Minden héten a heti toplista első 3 helyezettjét ajándékkal jutalmazzák meg, a játék végén pedig az összesített rangsor élén állók részesülhetnek komoly elismerésben.

A 'fair play' szellemében ráadásul fiatalabb versenyzők külön kérdéssorral - és természetesen külön ranglistával - vesznek részt a versenyben, ennek megfelelően a legjobb eredményeket elérő fiatalokat is külön jutalmazza a Privátbankár.

A nyeremények
Az Európai Parlament támogatásával elkészített játék során a legalább egy versenytesztsort kitöltők között minden munkanap USB-lámpát, vagy pohármelegítőt, vagy a budapesti Holiday Beach Wellness Hotelbe szóló fitness-bérletet, vagy negyedéves Éva/Joy/Playboy/CKM (választható) előfizetést sorsolnak ki.
Minden forduló végén a heti toplista első helyezettjét féléves Figyelő, vagy National Geographic, vagy egy éves Éva/Playboy/CKM (választható) előfizetéssel, vagy 2 főre részére, a bécsi Hotel-Pension Continentalba szóló egyéjszakás tartózkodással jutalmazzák. A heti második helyezettek negyedéves Éva/Playboy/CKM előfizetésben részesülnek, a harmadik helyezettek pedig a szabadon választhatnak két fő részére jegyet a World Art Company Kft. produkciós listáján szereplő előadások közül. A fiatalabbaknak szóló verseny heti első helyezettjei negyedéves Joy/CKM (választható) előfizetést kapnak.
Az összpontszám alapján a győztes a bécsi Hotel-Pension Continentalban tölthet párjával négy, a második és harmadik helyezett pedig 2-2 éjszakát! A fiataloknak szóló játék nyertese egy hétvégét tölthet párjával a budapesti Holiday Beach Hotelben.
hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo