hirdetés

Fedezd fel Budapestet – és fizetnek érte!

Szeretsz utazási TikTok-ot készíteni?  Akkor ez neked szól, mert most itt a lehetőség: ingyen juthatsz az élményekhez. Ami az álommunkát illeti, elutazhat valaki Budapestre, miközben minden költségét fedezik, és még pénzt is kap azért, hogy TikTok -okat készít, illetve más közösségi médiaoldalon posztol - ami a legtöbb fiatal turista programjában egyébként is természetes, sőt, az út elengedhetetlen része. 
hirdetés

Az ötlet az Ultimate Budapesté. Ez egy olyan vállalkozás, amelyet egy turisztikai szakembergárda hozott létre, annak érdekében, hogy a legemlékezetesebb utazási tevékenységeket és élményeket együvé gyűjtse.

A fiatal csapat évek óta azon dolgozik, hogy a helyi éjszakai életet megismerni vágyó fiatalok az efféle szórakozási módot a lehető legbiztonságosabb és legfelelősségteljesebb módon tegyék.

Most új küldetésünk van: tájékoztatni az utazókat arról, hogy a menő bulikon és éjjeli programokon kívül milyen lenyűgöző élmények várják még őket Budapesten. Ezt a várost, ahol minden megtalálható egy helyen, mindenkinek meg kell ismernie – nyilatkozta e cikk szerzőjének a magyarul egyébként kiválóan beszélő Yasmine Georgi, a cég alapítója.

Az állás heti 20-25 órás elfoglaltsággal jár majd, így rengeteg szabadidő marad Budapest mélyebb felfedezésére – legyen szó a virágzó művészeti életről, gyönyörű épületekről, hangulatos kávézókról vagy ínycsiklandó helyi ételekről.

A sikeres pályázó nem csak 1000 euróval lesz gazdagabb: kap retúr repülőjegyet, szállást, ingyenes belépőket egy csomó túrára és programra, valamint egyéb juttatásokat is - mindössze annyi a dolga, hogy szuper tartalmakat készítsen és posztoljon.

Jelentkezni 2022. január 24. és 2022. február 20. között lehet. A jelentkezési lap és további részletek az Ultimate Budapest honlapján találhatóak.

A projektet egy tapasztalt turisztikai szakemberekből álló csapat hozta létre. Céljuk, hogy náluk egy helyen legyenek elérhetőek Budapest legjobb élményei és programjai. De egyben all-in-one foglalási szolgáltatásokat is nyújtanak a turisták számára.

A marketing ötlet egyben tehát valamiféle álláshirdetés, hiszen tehetséges közösségimédia-tartalomkészítőt keresnek - vonja le a konklúziót a nagy olvasottságnak örvendő Travel and Leisure. Az állás követelményei közé tartozik az is, hogy a jelöltnek kreatív személyiséggel, valamint tapasztalattal kell rendelkeznie, szellemes TikTok és Instagram sztorik létrehozásában.

Az is feltétel persze, hogy 2022 nyarán egy hónapig gond nélkül utazhasson, nyaralhasson valaki egy másik országban, adott esetben Magyarországon.

(Travel and Leisure)

hirdetés

Véleményvezér

Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.
Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Pétervására város fideszes polgármestere nemcsak kastélyt épített uniós pénz felhasználásával magának.
Újabb EU pénzből épített fideszes kastélyt talált Hadházy Ákos

Újabb EU pénzből épített fideszes kastélyt talált Hadházy Ákos

A független képviselő töretlen szorgalommal igyekszik utánajárni, hogy hová kerülnek az uniós pénzek.
Az összeszerelő-üzemként működő magyar gazdaság nagyon kitett a globális láncokban mutatkozó zavaroknak

Az összeszerelő-üzemként működő magyar gazdaság nagyon kitett a globális láncokban mutatkozó zavaroknak

A rendkívül magas magyar infláció mögött rossz, vagy tudatos kormányzati intézkedések állnak.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo