Le ne maradjon! Májusban indulnak a Marketing Szövetség megújított kurzusai

Idén teljesen megújul a Magyar Marketing Szövetség képzési rendszere. A kurzusok az SMP Magyarországgal együttműködve indulnak.

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) közölte, hogy idén megújítja képzési rendszerét, amely keretén belül szakmai partnerével, az SMP Magyarországgal közösen biztosítja a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat, amelyek sikeres elvégzése egyedülálló módon szakmai minősítést is jelent a 2024 őszén induló  SMP licencprogram keretén belül, .amelyhez pályázat útján lehet majd csatlakozni 2024 októberétől. Az MMSZ megújuló edukációs kínálatának első elemei a május elején induló SMP Marketing Masters kurzusok, amelyeket a hazai marketing és kommunikációs szakma elismert vállalati szakemberi tartanak.

Az SMP úgy tűnik ért a marketinghez.
Az SMP úgy tűnik ért a marketinghez.
Fotó: SMP

Hisszük, hogy ebben a gyors tempóban változó világban a tudás folyamatos frissítésére, fejlesztésére van szükség, ezért az SMP Magyarország és az MMSZ, mint a European Marketing Confederation (EMC) tagszervezetei, elkötelezettek az európai Continuous Development Program-ban (CDP) való aktív részvétel iránt – emelte ki a Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke. A cél az, hogy a kínált személyes és online kurzusain keresztül az MMSZ hatékonyan támogassa a junior és senior szakemberek szakmai fejlődését,  A CDP képzési program három elemből áll:

  • SMP Masters – minden évben elérhető, magyar nyelvű, személyes jelenlétű kurzusok
  • SMP Mastersnet – 2024. őszétől induló, ősztől nyárig tartó szemeszterben folyamatosan elérhető magyar nyelvű online kurzusok
  • SMP Mastermind – folyamatosan elérhető, perszonalizált magyar vagy angol nyelvű, gyakorlatorientált, európai szinten minősített szakemberek közreműködésével tartott worskshopok.

Öt egységes, egyenként kétnapos kurzus

A program első elemei a május elején induló SMP Marketing Masters kurzusok. melyek összesen öt, egyenként kétnapos tematikus kurzusból állnak, amelyeken külön-külön, de akár egyben is részt lehet venni. A képzési program a márkaépítés- és menedzsment, a kreatív és technológiai marketing, a digitális stratégiák és marketing taktikák, a social media és content marketing, valamint a kampánymenedzsment és értékesítés területét öleli fel, és azon többek között olyan elismert hazai és nemzetközi piacon is tapasztalattal bíró vállalati szakemberek oktatnak majd, mind például Balogh Tímea (Telekom), Bödör András (Telekom) Kovács András Péter (Yettel), Mérő Ádám (The Coca-Cola Company), Metykó Tibor (Euronics), Mondovics Péter (Mastercard), Spiegel György (Borsodi), vagy például Tóth András (Microsoft). A teljes programban való részvétel esetén Senior Marketing Professional Diploma szerezhető, sőt ezen felül, a képzéshez kapcsolódva az oktatókkal való személyes networking lehetőség, és akár mentoring program is elérhetővé válik.

Véleményvezér

Lengyelországnak jót tett a kormányváltás

Lengyelországnak jót tett a kormányváltás 

A lengyel gazdasági csoda nem három napig tart.
Magyarország Európában az utolsó helyen az egészségügyi kiadások rangsorában

Magyarország Európában az utolsó helyen az egészségügyi kiadások rangsorában 

Mindenképpen javítani kellene a finanszírozáson.
Magyarország a technikai államcsőd felé tart, megszorítások jöhetnek

Magyarország a technikai államcsőd felé tart, megszorítások jöhetnek 

A világgazdaság számai egyre javulnak, miközben a magyar államháztartás senyved.
Magyar Péter szerint levitézlett, idegen nyelven nem beszélő magyar politikusok vannak Brüsszelben

Magyar Péter szerint levitézlett, idegen nyelven nem beszélő magyar politikusok vannak Brüsszelben 

Tényleg ciki Brüsszelben az idegen nyelvet alig tudó magyar képviselők jelenléte.
Jó hír, mégsem pusztul el a világ

Jó hír, mégsem pusztul el a világ 

Sokan úgy gondolják, hogy addig létezik a világ, amíg vannak méhek.
Hadházy Ákos küzd, mint malac a jégen

Hadházy Ákos küzd, mint malac a jégen 

Hivatalos volt-e Orbán Viktor legutóbbi útja Amerikába?


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo