hirdetés

Újra felpörgetik a legígéretesebb ötleteket

A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. idén is várja a magyar vállalkozók és vállalkozások fiók mélyén porosodó fejlesztési ötleteit az RFH Ecospinning Díj 2013 felhívása keretében. A tavalyi nagy sikerű pályázat tapasztalatait értékelve döntött úgy az RFH Zrt., hogy idén egy újabb kategóriában, az önkormányzatok számára is meghirdeti a Díjat, így arra 2013-ban a vállalatok mellett már a helyhatóságok is nevezhetnek saját projektjeikkel.
hirdetés

Kép: Pixabay

„Ötlettől a sikerig – belső erőforrások kiaknázásával a gazdaság felpörgetéséért” – szól a 2012-ben alapított RFH Ecospinning Díj mottója. A hazai mikro-kis és közepes vállalkozások fejlesztési és finanszírozási partnere, a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. a tavalyi gazdaságélénkítő pályázat sikerét követően döntött úgy, hogy 2013 őszén ismét meghirdeti az RFH Ecospinning Díjat, sőt bővíti a kiírást, és idén egy új kategóriában már az önkormányzatok pályázatait is várja.

Az RFH Zrt. hatékony és komplex finanszírozási menedzsment-támogatást nyújt ügyfeleinek annak érdekében, hogy az általános gazdasági környezet jelentette kihívások ellenére, helytálló fejlesztési tervek és projektek megvalósulása révén mozdítsa előre a magyar gazdaságot.  Az RFH Ecospinning Díj 2013 nyertese térítésmentesen veheti igénybe az RFH Zrt szolgáltatásait, így például a pályázó által benyújtott projekt megvalósításához szükséges teljes körű szakmai segítségnyújtást és konzultációt, a segítséget adó pályázatok megírását, vagy a teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást az elszámolási időszak végéig.

Sikeres  pályázat  esetén az RFH Zrt segítséget nyújt továbbá az  elszámolások,  projekt-előrehaladási jelentések elkészítésében, a fenntartási időszakra vonatkozó kötelezettségvállalások teljesülésének nyomon követésében, de a szükséges jelentéseket is elkészíti a pályázók helyett a közreműködő szervezetek részére.

Kik jelentkezhetnek?

A vállalati kategóriában minden olyan cég, vállalkozás illetve egyéni vállalkozó nevezhet, aki magyarországi bejegyzésű és működésű, általa  alapított, vagy meglévő céggel rendelkezik, továbbá a díjra nevezett projektötletét Magyarországon kívánja megvalósítani.

A kategória nyertesének kiválasztása során a zsűri által önállóan vagy együttesen figyelembe vett szempontok közé tartozik, hogy a jelentkező pályázata megvalósítható és megvalósításra érdemes-e, a magyar innovációt erősíti-e a hazai és nemzetközi piacon, egy helyi termék piaci lehetőségeit növeli-e, a fenntarthatóság, illetve az újrahasznosítás területén kíván-e üzletileg  sikeres koncepciót  megvalósítani.

Az önkormányzati kategóriában hazai önkormányzatok, önkormányzati társulások, illetve önkormányzati többségi tulajdonú gazdasági társaságok jelentkezhetnek a Díjra, a fejlesztési projekt rövid bemutatásával, előzetes üzleti tervvel, illetve a fejlesztési projekt várható eredményeinek bemutatásával.

A kategória nyertesének kiválasztása során a zsűri által önállóan vagy együttesen figyelembe vett szempontok közé tartozik a fejlesztési projekt települési illetve regionális versenyképesség-növelő hatása, a projekt megtérülése, valamint a helyi/regionális vállalkozások számára nyújtott piacbővítési potenciál, a fejlesztési projekt keretében megvalósuló önkormányzati és helyi vállalkozói együttműködések, közvetlen vagy közvetett munkahelyteremtés, innovativitás, fenntarthatóság, illetve a hozzáadott érték.

„Az RFH Zrt. a fejlesztésekhez nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és különféle finanszírozási termékeket biztosít annak érdekében, hogy az életképes magyar vállalkozói és önkormányzati projektek megvalósulhassanak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár ügyfeleink teljes fejlesztési folyamatát menedzseljük a pályázat előkészítéstől a pályázat megírásán át az önrész-pótló vagy támogatást megelőlegező hitelek nyújtásáig. 2010 óta a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. munkatársai vállalkozói és önkormányzati fejlesztések sokaságát követték nyomon, támogatták az ötlettől a sikerig, így meggyőződhettünk a magyarok kreativitásáról és ötletgazdagságáról az üzleti élet terén is - mondta Ilenczfalvi-Szász Gábor, a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. vezérigazgatója

További információ:

www.ecospinning.rfh.hu

hirdetés

Véleményvezér

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Elsősorban a tartós élelmiszer és a vegyiáru az, amit ma már jóval olcsóbban lehet megvásárolni nyugaton, mint nálunk.
Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo