hirdetés

Rengeteg lakossági és vállalati ügyfelet érintő banki változás jön

Április 30-án egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., a jövőben MBH Bank Nyrt. néven, egységes márkanévvel és arculattal folytatja működését az egyesült bank. A változással kapcsolatos, ügyfeleket érintő legfontosabb tudnivalókról a bankcsoport részletes tájékoztatókampányt indít - közölte a Magyar Bankholding.

hirdetés

Az egyesüléssel létrejövő, tisztán magyar tulajdonú nagybank a mérlegfőösszeg alapján Magyarország második legnagyobb piaci szereplője lesz.

A tájékoztatókampányban a Takarékbank és az MKB Bank egyesülésével járó változásokról, az egyesülést megelőző átállási időszakkal kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről kaphatnak számos kommunikációs csatornán információt a lakossági és vállalati ügyfelek. Így a bankszámlakivonatokon, elektronikus levelekből, a tagbanki honlapokon és közösségi média felületeken, a vállalatcsoport szakértőinek sajtónyilatkozataiból, valamint személyes kapcsolattartóikon és az ügyfélszolgálaton keresztül egyaránt tájékozódhatnak az ügyfelek. Az MBH Bank hivatalos honlapja, az mbhbank.hu május 1-jétől érhető el.

A Takarékbank és az MKB Bank ügyfeleit arra kérik, hogy a következő hetekben kövessék figyelemmel a kiadott tájékoztatásokat - mondta Egerszegi Ádám, a Magyar Bankholding transzformációért felelős vezérigazgató-helyettese a közleményben. Az első tájékoztató leveleket az ügyfelek elektronikus formában, a januári bankszámlakivonatokkal együtt már február elején letölthették, míg postai úton várhatóan a napokban kapják kézhez, a számlakivonatokkal együtt. Ezzel együtt a hónap közepén elektronikus levélben is megérkezik a tájékoztató az arculatot érintő változásokról, az ügyfélszolgálat elérhetőségéről, az ATM-ek, a betéti- és hitelkártyák használatára vonatkozó információkról, a fizetési számlaszámmal, fizetési megbízásokkal, valamint egyes hiteltermékekkel kapcsolatos tudnivalókról, melyek bankonként változhatnak.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo