hirdetés

Ráhajtanak: jön a luxus-Airbnb

Új szolgáltatást indít az Airbnb, amely a jövőben kiterjesztené tevékenységét a szállodaiparra és lehetőséget lát az erősödésre a luxusutazások terén. A cél, hogy egymilliárd vendégjészakát regisztráljanak évente 2028-ra.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

Mertek nagyot álmodni, megcélozta az egymilliárdos álomhatárt az Airbnb, igaz 2028-ra. Ennyi vendégéjszakát közvetítene ki az aplikációján keresztül a cég – jelentette be Brian Chesky, az Airbnb ügyvezetője és társalapítója San Francisco-ban.

Az első lépés, hogy már nem csak az olcsó szállások piacán, hanem a luxusturisták között is népszerűvé tennék az alkalmazást. Ezért néhány hónapon belül elindul a „Beyond by Airbnb” szolgáltatás, amelyen keresztül luxusapartmanokat és penthouse lakásokat lehet rövid távú kiadásra kínálni.

Kép:airbnb

Ezenkívül a kínálatban az idei évtől megjelenhetnek azok a kis panziók, hotelek is, amelyek egyetlen nagy szállodalánchoz sem tartoznak. Ez óriási előrelépés, hiszen az Airbnb eddig a hotelekkel szembeni alternatívaként építette ki szolgáltatását, amely elsősorban magánlakások rövid távú kiadására alapult. Igaz ez a lehetőség eddig is fennállt, de a hotelek ajánlatai eddig elvesztek a magánlakások hirdetéseinek tömegében, az idei évtől pedig elkülönítve jelennek meg.

Az új lehetőség nagyszámú turistát csatornázhat be azokba a kis szálláshelyekre, amelyek eddig nem, vagy csak elvétve esetleg utazási irodákon, vagy keresőoldalakon keresztül juttathatták el ajánlataikat a külföldi piacokra.

A legfurább ötlet is bejöhet
Ha valahol, akkor az Airbnb szállások között tallózva érezhetjük azt, hogy kicsit megőrült a világ, hiszen ki fizetne akár egy fillért is egy fadobozért, vagy egy amerikai teherautósofőr hátsó udvaráért? Pedig erre is van kereslet. Ha a szállásadónak jó az üzleti érzéke, gyakorlatilag bármit kiadhat.
hirdetés

Véleményvezér

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában 

Orbán Viktor szerint nem jó, hogy Európa megszabadult az orosz energiahordozóktól. A miniszterelnök erről tegnap, napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján beszélt.
Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo